Σάλος : Καθηγητής είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Χειροπέδες σε καθηγητή που είχε σχέση με 14χρονη

Καθηγητής σε Γυμνάσιο στην Ηλιούπολη Αττικής, συνελήφθη γιατί κατηγορείται πως είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια. Τον 44χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού και ο καθηγητής φέρεται να έχει ομολογήσει.

Η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή το πρωί της Τρίτης (07.07.2020) και προκαλεί σάλο στην τοπική κοινωνία στην Ηλιούπολη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του κοριτσιού στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Η καταγγελία έγινε αφού, πριν από μερικές μέρες, η μητέρα είδε την κόρη της να συναντά τον καθηγητή εκτός σχολείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος, πατέρας δυο παιδιών ο ίδιος, είχε εδώ κι ένα χρόνο σχέσεις με το 14χρονο κορίτσι, χωρίς οι γονείς του να έχουν καταλάβει το παραμικρό.

Ώρες μετά τη σύλληψή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 44χρονος ομολόγησε τελικά στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση με το 14χρονο κορίτσι. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 44χρονος είχε, ύστερα από επιμονή, καταφέρει να πείσει το ανήλικο κορίτσι να έχουν και ερωτική επαφή.

Η μαθήτρια παρακολουθείται από έμπειρους αξιωματικούς.

Νεότερη Παλαιότερη