Η Αλιμόνου νίκησε τους Βαρδινογιάννηδες

SHARE:

Πριν από δύο εβδομάδες το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και την εξέταση του αποδεικτικού υλικού ότι η ηθοποιός είναι μια πολύ σωστή μητέρα

- Ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση ο πρώην σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης

Σύμφωνα με τον Γκαίτε, «ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη». Η ρήση του Γερμανού φιλοσόφου μάλλον ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, κάτι που διαπίστωσαν όλοι τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συναντιούνται συχνά στις δικαστικές αίθουσες και διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Το σκληρό διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εξακολουθεί να παράγει νέα επεισόδια σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών, τη διατροφή και όχι μόνο, με το τελευταίο να εκτυλίσσεται πριν από δυο-τρεις εβδομάδες στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου συζητήθηκε η οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων τέκνων που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του δεκαετούς έγγαμου βίου τους. Εκεί όπου ακούστηκαν για άλλη μία φορά τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιδίκων, εξετάστηκαν μάρτυρες και παρουσιάστηκε αποδεικτικό υλικό των δύο πλευρών, καθώς και τα επιχειρήματά τους. Η απόφαση λοιπόν που εξέδωσε το δικαστήριο δίνει οριστικά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών στη μητέρα, αφού, σύμφωνα με την έδρα, η Τζίνα Αλιμόνου απέδειξε ότι είναι πολύ καλή μητέρα.

Οι συνήγοροι του Παύλου Βαρδινογιάννη προσπάθησαν να αποδείξουν το αντίθετο για πολλοστή φορά, αφού η επιμέλεια των τέκνων είναι κυρίαρχο ζητούμενο από την αρχή της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού. Πλέον, μετά την απόφαση ο επιχειρηματίας αναμένεται να καταθέσει έφεση και να οριστεί νέα δικάσιμος στο Εφετείο Αθηνών, ανοίγοντας το επόμενο κεφάλαιο στη διαμάχη με την πρώην σύζυγο του.

Πότε θα τελειώσει
Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει αυτό το ηχηρό, όπως εξελίχθηκε, διαζύγιο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάποτε αγαπήθηκαν και έζησαν μαζί για δέκα χρόνια εντός και -κυρίως- εκτός Ελλάδας. Η απάντηση δεν είναι εύκολο να δοθεί, αφού μέχρι τώρα οι δύο πλευρές έχουν κοντραριστεί πάνω από δέκα φορές στις δικαστικές αίθουσες για ποικίλα ζητήματα που αφορούν τη λύση του γάμου τους.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά τη σχολική περίοδο

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης επέλεξε να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους και για να την πάρει θα έπρεπε να αποδείξει ότι η Τζίνα Αλοιμόνου ήταν ακατάλληλη ως μητέρα. Ξεκίνησε με ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια και έκτοτε ακούστηκαν πάρα πολλά -ακόμη και στην τελευταία ακροαματική διαδικασία- για την ηθοποιό, η οποία κατηγορήθηκε από την πλευρά του για χρήση ουσιών, για συμμετοχή σε όργια που λάμβαναν χώρα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι διήγαγε έκλυτο βίο. Το Πρωτοδικείο τα απέρριψε όλα, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δίκες, αναγνωρίζοντας στην Αλιμόνου, με βάση το αποδεικτικό υλικό, ότι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον επιχειρηματία.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά τη σχολική περίοδο. Κατά γενική ομολογία και πέρα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τις ερχόμενες μέρες θα τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα διακοπών μαζί του. Εξακολουθεί να κινείται μεταξύ ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, και Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά για να βλέπει τη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα.


Σε ό,τι αφορά τη δικαστική διαμάχη του με την Τζίνα Αλιμόνου, εκκρεμούν ουκ ολίγα δικαστήρια προκειμένου να διευθετηθεί το τελικό ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα δίνει αλλά και τουλάχιστον ένα ποινικό, που αφορά τις κατηγορίες εναντίον της για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο. Μέχρι στιγμής η μόνη τελική απόφαση που έχει βγει στις αρχές του χρόνου αφορά τη λύση του γάμου τους που κατέστησε και τους δύο ελεύθερους να συνεχίσουν σε διαφορετικά μονοπάτια τη ζωή τους.

Τέλος εποχής
Η ηθοποιός από τον περασμένο Ιανουάριο είναι επίσημα ελεύθερη και ωραία να συνεχίσει τη ζωή της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, από τη στιγμή που της κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που έλυσε τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη. Ενας γάμος που ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερο αυτό που είχε να κάνει με τη ζωή του ζευγαριού στην Αμερική. Η επιθυμία της Τζίνας Αλιμόνου να μεγαλώσουν τα παιδιά στην Ελλάδα και όχι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όπου έμεναν μόνιμα, βρήκε εντελώς αντίθετο τον σύζυγό της.

Μετά την αποστολή των πρώτων εξωδίκων, η Αλιμόνου παρέλαβε την αγωγή διαζυγίου παρόλο που η ίδια επιθυμούσε να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να μη χωρίσουν.

Ηταν φθινόπωρο του 2017, όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Εχουν διεξαχθεί περί τις 40 και πλέον δίκες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τρία χρόνια περίπου χρόνια μετά, η Τζίνα Αλιμόνου κατέστη επίσημα πλέον διαζευγμένη από τον επιχειρηματία και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Στην απόφαση λύσης του γάμου τονίστηκε ότι η ευθύνη για το διαζύγιο βαραίνει και τις δύο πλευρές που δεν κατάφεραν να βρουν κοινή συνισταμένη ώστε να εξομαλυνθεί η κρίση που ξέσπασε.

Σύμφωνα με το δικόγραφο, για άλλη μία φορά η Τζίνα Αλιμόνου παραμένει μια εξαίρετη μητέρα, η οποία κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δείχνει «ανυπέρβλητη μητρική αγάπη», ενώ σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που κατά καιρούς τής έχει προσάψει ο πρώην πλέον σύζυγός της απορρίφθηκαν και τότε όλες ως ανυπόστατες.

Στις δίκες που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές οι ανυπέρβλητες διαφορές όξυναν την έντονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα. Η επιμονή του Παύλου Βαρδινογιάννη στο ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών, αλλά και οι κατηγορίες περί χρήσης ουσιών ήταν το κερασάκι στην τούρτα της σκληρής δικαστικής διαμάχης που συνεχίζεται τους επόμενους μήνες με νέα επεισόδια.

Οπως έλεγε προ ημερών κοινός γνωστός του πρώην ζεύγους, μπορεί να ήρθε το τέλος εποχής, αλλά δεν ήρθε ακόμη το οριστικό τέλος στο πολύκροτο διαζύγιό τους, που εξακολουθεί να παράγει ειδήσεις.
alimonou_ar

Σκληρή αντιπαράθεση
Από το καλοκαίρι του 2018, όταν το δικαστήριο επιδίκασε μηνιαία διατροφή ύψους 34.000 ευρώ στην ηθοποιό, ποσό που αφορά στο σύνολο του σχεδόν τις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών, η αντιπαράθεση οξύνθηκε. Τη συγκεκριμένη απόφαση προσέβαλε ο Παύλος Βαρδινογιάννης καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία πέτυχε να μειώσει το ποσό κατά 14.000 ευρώ.

Την απόφαση προσέβαλε με τη σειρά της η Τζίνα Αλιμόνου και στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου το δικαστήριο ανέτρεψε τα ασφαλιστικά μέτρα και επανέφερε το ποσό της μηνιαίας διατροφής στα 34.000 ευρώ.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης καταβάλλει κανονικά το ποσό, αλλά επιμένει ότι η οικονομική του κατάσταση δεν είναι τέτοια που να μπορεί να το κάνει. Ως επιχειρηματίας, δεν του αρέσει να χάνει, κάτι που ισχύει για όλους τους ανθρώπους της κοινωνικής τάξης στην οποία ανήκει. Αυτό το διαπίστωσε και η πρώην πλέον γυναίκα του με την οποία ήταν παντρεμένος για δέκα χρόνια, όταν προσπάθησε πριν από τρία χρόνια να τον πείσει να μην επιστρέψουν στην Αμερική, αλλά να μείνουν στην Ελλάδα.

Η ίδια θεωρούσε ότι τα παιδιά τους θα μεγάλωναν καλύτερα εδώ και όχι στο άχρωμο Κονέκτικατ, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης πίστευε πως η οικογένειά του θα έπρεπε να είναι εκεί όπου ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Η διαφωνία αυτή σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη των διαδικασιών του διαζυγίου ανάμεσα στο ζευγάρι, που ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία στην Τζίνα Αλιμόνου. Με αυτά την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους και όταν αυτό δεν συνέβη της κοινοποίησε την αίτηση διαζυγίου, η οποία ήταν και η αφετηρία για μια έντονη δικαστική αντιπαράθεση που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Ελλάδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media NFL Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Η Αλιμόνου νίκησε τους Βαρδινογιάννηδες
Η Αλιμόνου νίκησε τους Βαρδινογιάννηδες
https://1.bp.blogspot.com/-oelyhxrkRoo/XwxkvxxWNEI/AAAAAAACyp4/DSljaumkEYcIsPFoTFTyQD45RES0R03zACLcBGAsYHQ/s640/Screenshot_20200713-164044.png
https://1.bp.blogspot.com/-oelyhxrkRoo/XwxkvxxWNEI/AAAAAAACyp4/DSljaumkEYcIsPFoTFTyQD45RES0R03zACLcBGAsYHQ/s72-c/Screenshot_20200713-164044.png
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/07/blog-post_29.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/07/blog-post_29.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy