Βρήκε το αυτοκίνητο διαλυμένο, όταν γύρισε από διακοπές

Φανταστείτε να γυρίζετε από τις διακοπές σας και να βρίσκετε το αυτοκίνητό σας διαλυμένο στο πάρκινγκ για το οποίο πληρώσατε! Αυτό το σενάριο έγινε πραγματικότητα για τον Βρετανό Jay Tranter και την Mercedes-AMG GT του.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jay μαζί με την σύντροφό του έκλεισαν εισιτήρια για την Πορτογαλία. Πήγαν με το διθέσιο σπόρτσκαρ στο αεροδρόμιο του Birmingham, όπου το άφησαν για πέντε ημέρες στα "ασφαλή" χέρια μια εταιρείας έναντι του ποσού των £52,94 (€58,51).

Πέντε ημέρες αργότερα, το ζευγάρι επέστρεψε από τις διακοπές του αντικρύζοντας το πανάκριβο μοντέλο γδυμένο για ανταλλακτικά. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, από την Mercedes-AMG GT λείπει ο εμπρός προφυλακτήρας, το καπό, τα φανάρια και άλλα εξαρτήματα. Συνολικά, η ζημιά υπολογίζεται στις £20.000 (€22.103) και είναι πολύ πιθανό το όχημα να χαρακτηριστεί ως write-off από την ασφαλιστική εταιρεία.

Η εταιρεία διαφήμιζε πως τα αυτοκίνητα φυλάσσονται σε κλειστό πάρκινγκ με σύστημα παρακολούθησης CCTV, όμως όπως απέδειξε ο πομπός GPS, η AMG μεταφέρθηκε σε ανοιχτό χώρο με χώμα κάπου κοντά στο αεροδρόμιο. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Jay Tranter, στο συγκεκριμένο χωράφι μπορούσε να μπει ο οποιοσδήποτε περπατώντας μέσα από τα δέντρα καθώς δεν είχε ασφάλεια ούτε κάμερες. Επιπλέον, προτού καταλήξει εκεί, το αυτοκίνητο έκανε μια βόλτα 40 km παρόλο που το σημείο απείχε μόλις 6 km από το αεροδρόμιο.




Ο Amjid Khan, σημερινός manager της εταιρείας Car Parking Birmingham Airport, δήλωσε πως ανέλαβε καθήκοντα μια ημέρα μετά από το συμβάν το οποίο έγινε στις 9 Ιουλίου. Όπως αναφέρει ζήτησε συγγνώμη 100 φορές από τον Jay Tranter αφού πρώτα δήλωσε το βανδαλισμό στην αστυνομία και έδωσε εντολή να μπουν κάμερες και security στον χώρο που φυλάσσονται τα οχήματα.

Νεότερη Παλαιότερη