Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη


Κριός

Σήμερα δεν θα πρέπει να βιαστείτε για κανένα λόγο, άσχετα το πόσο πιεστική μπορεί να είναι η πραγματικότητα. Εάν επιτρέψετε να σας κυριεύσει το άγχος, θα κάνετε λάθη που θα δυναμιτίσουν την επιτυχία των στόχων σας. Αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να διαχειριστείτε, ξεχάστε οτιδήποτε είναι δευτερεύουσας σημασίας. Πολλοί μεταξύ σας θα περάσουν το βράδυ τους ανέλπιστα όμορφα! Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υγεία σας! Εάν αισθανθείτε αδιαθεσία, επικοινωνήστε με τον θεράποντα γιατρό σας το συντομότερο δυνατό.

Ταύρος

Φίλοι Ταύροι, η σημερινή μέρα υπόσχεται να σας φέρει συναισθηματική γαλήνη! Είναι πολύ πιθανό, ένα ζήτημα που δηλητηρίαζε τη σχέση σας, να εξαλειφθεί ως δια μαγείας. Προσπαθήστε να μην χαλάσετε αυτή τη μοναδική στιγμή με αβάσιμες υποψίες. Επικοινωνήστε, χαμογελάστε και δημιουργήστε νέους φίλους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να βρείτε στην ομήγυρη σας ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Ο μόνος περιορισμός είναι η κατάχρηση στο αλκοόλ, ειδικά αν αύριο έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις…

Δίδυμος

Ορισμένοι μεταξύ σας ίσως να χρειαστεί να περάσετε τη μέρα σας κάτω από άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της οικογένειας σας που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλων αποστάσεων ή να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με δυσάρεστα πράγματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φίλοι σας ή η οικογένειά σας θα βοηθήσουν ενεργά στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Δεν πρέπει να απορρίψετε για κανένα λόγο την διάθεση τους για προσφορά και βοήθεια!

Καρκίνος

Πολλοί μεταξύ σας, φίλοι Καρκίνοι, θα έχετε να παλέψετε σήμερα με εσωτερικές συγκρούσεις. Είναι κάτι που δεν σας ευχαριστεί και το αποφεύγετε, και κάπως έτσι θα κλείσετε και πάλι την πόρτα σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγές στην ζωή σας. Ίσως να έχετε την επιθυμία να απομονωθείτε, να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, να παραμείνετε σε μια κατάσταση περισυλλογής ή να ασχοληθείτε με ένα χόμπι που παραμελήσατε εδώ και πολύ καιρό.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα! Η επιτυχία αυτή θα ενισχυθεί από την ικανότητα σας ελιγμών σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες και από την προθυμία αλληλεπίδρασης με άλλους. Θα πρέπει όμως να αναλύσετε προσεκτικά την κατάσταση της υγείας σας! Αν υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, αποφύγετε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλετε μια προγραμματισμένη εκδήλωση ή ένα ταξίδι.

Παρθένος

Πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητα σας να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και από την άμεση ανταπόκριση σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να υποσκελίσετε έναν από τους συναδέλφους σας, προκειμένου να καταλάβετε μια θέση ευθύνης. Είναι επίσης πιθανό, όλες οι ευχάριστες ειδήσεις της μέρας να επικεντρώνονται στον τομέα των οικονομικών σας. Δεν συνιστώνται ωστόσο δείγματα απληστίας, κυνισμού και εγωιστικές συμπεριφορές (αυτό μπορεί να σας αποξενώσει από πιθανούς συμμάχους). Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε ήρεμοι, με μεγάλη δόση διπλωματίας, αποφεύγοντας περιττές ερωτήσεις.

Ζυγός

Δεν συνιστάται να ξεκινήσετε σήμερα συζητήσεις ουσίας με άτομα, που δεν γνωρίζετε τα κρυφά τους κίνητρα. Υπάρχει ο κίνδυνος, κάποιο ανέντιμο άτομο να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα του παρέχετε για να σας πλήξει. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα ενός απρογραμμάτιστου ταξιδιού, το οποίο θα φέρει μια αντιφατική σειρά συναισθημάτων. Η κόπωση από το χρόνο που θα πέρασε στο τιμόνι είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο. Παράλληλα όμως, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε, μπορεί να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες.

Σκορπιός

Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να προκύψει παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σας ή μεγάλες δυσκολίες στην διαπραγμάτευση με έναν επιχειρηματικό εταίρο. Για να ξεπεράσετε με επιτυχία όλες τις αντιξοότητες, συνιστάται να δράσετε ήρεμα και να αποφύγετε την πίεση. Μην ξεγελιέστε από τη υπόσχεση μεγάλων κερδών από κάποιο πρόσωπο ή οργανισμό. Μην κάνετε επίσης αγορές ειδών από δεύτερο χέρι! Υπάρχει έντονη πιθανότητα να υπάρχει σοβαρό ελάττωμα ή βλάβη στο αντικείμενο που θα αγοράσετε.

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σας σήμερα, με δεκάδες φωτεινές ιδέες και εξαιρετική έμπνευση! Εκμεταλλευτείτε σωστά τη στιγμή και προσαρμόστε αυτές τις σκέψεις και ιδέες, ώστε να φέρουν πρακτικά αποτελέσματα στην ζωή σας. Κατά τα άλλα θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Θα έχετε τον ελεύθερο χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας και να απαλλάξετε τον προσωπικό σας χώρο από οτιδήποτε άχρηστο και περιττό. Ίσως να σας περάσει από το μυαλό να αγοράσετε ένα νέο έπιπλο ή να κάνετε μια μεγάλη επισκευή στο σπίτι.

Αιγόκερως

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βιώσουν νέες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί βοήθεια ένα νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας σας. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει ένα μικρό δίλημμα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την ενεργό δράση. Μπορεί να χρειαστείτε και εσείς ηθική στήριξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να επανέλθει η απαισιοδοξία σας και οι φοβίες σας να κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά για την επιτυχία, θυμηθείτε τις προηγούμενες νίκες σας και μην πανικοβάλλεστε για κανέναν λόγο.

Υδροχόος

Δεν θα σας έβλαπτε σήμερα να περάσετε από κόσκινο κάθε πρόσωπο, με το οποίο θα επικοινωνήσετε, ειδικά εάν δεν το γνωρίζετε καλά. Προσπαθήστε να μελετήσετε όσο το δυνατόν πιο βαθιά και προσεκτικά την προσωπικότητα κάθε ατόμου, με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσετε στενά. Η μέρα μπορεί ωστόσο να φέρει νέες προοπτικές για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας! Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να αυξήσετε γρήγορα τα κεφάλαια σας, χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα κάποιου άλλου. Το βράδυ, η κατάσταση της υγείας σας μπορεί να επιδεινωθεί. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε!

Ιχθείς

Μπορεί να αναλάβετε σήμερα οποιαδήποτε ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων δύσκολων project και πρωτοβουλιών που ενέχουν ρίσκα. Η μέρα υπόσχεται να εξελιχθεί υπό ομαλές συνθήκες, με πολύ ενέργεια και ένα περιβάλλον που θα υποστηρίξει ενεργά οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες σας. Απόλυτη προτεραιότητα σας για τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα πρέπει να είναι η αναψυχή στο σπίτι ή η ρομαντική επικοινωνία με τον σύντροφό σας.
Νεότερη Παλαιότερη