Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη


Κριός

Σήμερα δεν συνιστάται να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Υπάρχει ο κίνδυνος, ένα άτομο που θεωρείτε απόλυτα έμπιστο, να τις οικειοποιηθεί... Προσοχή επίσης στις προσωπικές σας υποθέσεις! Δεν πρέπει να παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε, ούτε να ενθουσιάζεστε με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις.



Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας στις επαφές σας με τους γύρω σας. Υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε κάποιον με ανάρμοστα αστεία, με σκωπτικά σχόλια ή με τον κυνισμό σας. Το απόγευμα αυξάνει την πιθανότητα μιας απροσδόκητης αλλαγής στη ζωή σας. Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης θα ξαναεμφανιστεί ή μια προηγούμενη ερωτική σας σχέση να σας ζητήσει να κάνετε μια ακόμη προσπάθεια.



Δίδυμος

Πολλοί μεταξύ σας θα αισθανθείτε την ανάγκη να στρέψετε τους προβολείς επάνω σας. Υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος, η δίψα σας για καταξίωση να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις ή θα θεωρηθεί από τους άλλους αρκετά μεροληπτικό και εγωκεντρικό. Αυτή η μέρα είναι κατάλληλη να εμπλακείτε σε δημιουργική εργασία, να κάνετε πειραματισμούς σε διαπροσωπικές σχέσεις ή να προβείτε σε αγορές μικρών αντικειμένων. Υπάρχει η πιθανότητα να λάβετε ενθαρρυντικά μηνύματα σχετικά με τα οικονομικά σας ή για μια νέα δουλειά.



Καρκίνος

Μέσα στη μέρα θα δείτε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα σε επαγγελματικές υποθέσεις, στην προσωπική σας υγεία ή αναφορικά με διαφωνίες σας με τους στενούς συγγενείς σας. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά. Υπάρχει ο κίνδυνος, όλες οι κινήσεις οικονομικού περιεχομένου της ημέρας να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην εκπλαγείτε, αν δείτε απρόβλεπτα αποτελέσματα σε διαφορετικές δραστηριότητες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, θετικά ή αρνητικά …



Λέων

Υπάρχει η πιθανότητα να χαθείτε σήμερα σε ένα λαβύρινθο ονείρων και προσδοκιών, πολύ μακρινό όμως από την πραγματικότητα που επικρατεί... Η αντικειμενικότητα θα είναι παντελώς απούσα. Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή σε κινήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ή οικονομικά σας, όπως η αναζήτηση εργασίας, μια επαγγελματική συνέντευξη, δαπανηρές αγορές ή σημαντικές συναντήσεις. Συνιστάται να αποφύγετε κατά το δυνατόν την οδήγηση και να μην ασχοληθείτε με δυναμικά αθλήματα ή κάτι υπερβολικά χρονοβόρο.



Παρθένος

Η μέρα προσφέρεται να επιλύσετε τα προβλήματα που είναι η πηγή της αβεβαιότητας που νιώθετε. Κάποια δε από τα προβλήματα αυτά θα επιλυθούν από μόνοι τους, χωρίς πολλές προσπάθειες. Δεν συνιστάται να βασίζεστε στη βοήθεια των φίλων σας για οικονομικά θέματα, καθώς σκοπεύετε να κάνετε κάποιες μεγάλες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα κάποια ακριβά έπιπλα ή η αντικατάσταση του αυτοκινήτου σας. Εάν δεν διαθέτετε τα χρήματα, αναβάλετε τις αγορές αυτές, αποφεύγοντας την χρέωση της πιστωτικής σας.



Ζυγός

Κατεβάστε λίγο τις ταχύτητες σήμερα, για να μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εκτελέστε μόνο τα πραγματικά σημαντικά καθήκοντα σας και αφήστε τα υπόλοιπα για την επόμενη εργάσιμη μέρα. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπημένη, φιλική στάση απέναντι σε κάθε άτομο που συναντάτε. Το βράδυ υπάρχει αυξημένη πιθανότητας μια μικρής προσωπικής νίκης. Ευκαιρίες για νέες φιλίες δεν θα λείψουν, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως έχουν μια αλληλεπίδραση με άτομο που θα τους ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.



Σκορπιός

Λειτουργήστε σήμερα όπως κρίνετε κατάλληλο, χωρίς τον φόβο της κρίσης ή του αντίκτυπου των πράξεων σας σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο. Το απόγευμα θα παραστεί ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε αγοραστή για μια μεγάλη πώληση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, να βρεθεί ένας μελλοντικός επιχειρηματικός εταίρος για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια ή να κερδίσετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου με μεγάλη επιρροή.



Τοξότης

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία σας. Συνιστούνται τα ψώνια ή οι αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Όσοι μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι, να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος! Υπάρχει ο κίνδυνος, το άτομο που σας ενδιαφέρει να μην είναι το άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι, ή θα μπορούσε να είναι ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένο.



Αιγόκερως

Είναι πιθανό μεταξύ των θετικών προοπτικών και γεγονότων της μέρας να έχετε μια συνάντηση με έναν φίλο από την παιδική σας ηλικία, μια ερωτική συνάντηση με ένα ελκυστικό άτομο του αντίθετου φύλου ή μια σημαντική καινούργια ιδέα για ένα project. Αυτή η μέρα είναι γενικά κατάλληλη για δημιουργικότητα, μια δημιουργικότητα όμως που θα φέρει μεγάλη υλική άνεση, εάν την εκμεταλλευτείτε. Μην απορρίπτετε αβασάνιστα τις φρέσκες ιδέες που σας προτείνουν οι φίλοι σας, αν και θα πρέπει να υπολογίσετε όλους τους πιθανούς κινδύνους.



Υδροχόος

Αποφύγετε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Κατευθύνετε όλη την ενέργεια σας στο να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα και μην αμφιβάλλετε ούτε για ένα λεπτό ότι θα υπάρξει θετική έκβαση. Το βράδυ σας καλό είναι να το περάσετε με άτομα που νοιάζονται για σας και είναι έτοιμοι να σας παράσχουν τη βοήθειά τους. Ιδανική για τη μέρα είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα στη φύση ή μια συζήτηση με έναν στενό φίλο, συνοδεία ποτού!



Ιχθείς

Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη… Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους, που δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε. Ό, τι είναι να συμβεί, θα συμβεί, γι αυτό μην πανικοβάλλεστε... Καθώς θα έρθει το βράδυ, όλα τα προβλήματα της ημέρας θα εξαλειφθούν. Όλα όσα έφεραν τόση σύγχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν ξαφνικά εξαιρετικά σαφή. Αποφύγετε να αντιδράσετε με νεύρα και θυμό, γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μόλις ηρεμήσετε…
Νεότερη Παλαιότερη