Τρίο, περιμένει παιδί

Όλα ξεκίνησαν από ένα αθώο... τρίο. Κατόπιν ήρθε ο έρωτας επί τρία (ή μάλλον εις την τρίτην). Η μόνιμη σχέση και η συμβίωση σαν ένα διευρυμένο ζευγάρι, όπου ο άντρας έχει δύο συντρόφους και οι γυναίκες μοιράζονται τον ίδιον άντρα, η μία την άλλην κ.ο.κ. 




Τώρα όμως ήρθε η ώρα της τεκνοποιίας: 
Η κύρια σύζυγος της παρέας εγκυμονεί. Και το ευτυχές τρίο από το Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ ανυπομονεί για τη στιγμή που η συντροφιά θα αυξηθεί με ένα ή και περισσότερα νέα μέλη. Εντόνως, δε, εκφράζεται η ευχή να είναι σε θέση και η αναπληρωματική σύζυγος να θηλάσει το βρέφος της χαρούμενης αυτής οικογένειας.

Ο πυρήνας της οικογένειας είναι οι σύζυγοι Μάικ και Λο Τέιλορ. Σε αυτήν προστέθηκε ύστερα από μια νύχτα καυτού τρίου το 2018 η Τζες Γούντστοκ. Στη φαντασία του θεατή/αναγνώστη αφήνεται το πώς, με ποιους συνδυασμούς κ.λπ. οι κυρίες μύριζαν τον κρίνο τακτικώς και επανειλημμένως. Εν πάση περιπτώσει, έλαχε στη μία εξ αυτών να συλλάβει. Και πλέον κυοφορεί τον καρπό του τριπλού έρωτα.

Το τρίο από το Κολοράντο διαβεβαιώνει τους πάντες ότι ο απόγονος που οσονούπω καταφθάνει στο σπιτικό του, όχι μόνο δεν θα ζήσει τραυματικές σκηνές ομηρικών καυγάδων ένεκα της ζηλοτυπίας, αλλά θα γίνει δέκτης τριπλής δόσης αγάπης, στοργής και αφοσίωσης.


Η φυσική μητέρα, Λο, εξηγεί στους αδαείς και οπισθοδρομικούς ότι «σε πολλούς μπορεί να φανεί παράξενο ότι θέλω κάποιαν άλλη να θηλάζει το παιδί μου. Όμως για εμάς, αυτό το παιδί ανήκει εξίσου στους τρεις μας. Έχουμε δικαίωμα 33,3% πάνω του. Θέλω η Τζες να είναι μέσα σε αυτό το παιδί εξίσου με εμένα, να έχει το δικό της DNA όπως έχει το δικό μου και του Μάικ».

Εξάλλου, όπως λένε οι τρεις εραστές, «κρατάμε τη ζήλια μας υπό έλεγχο κάνοντας τακτικά γιόγκα». Aπό εμάς, ειλικρινώς και ολοψύχως, καλή λευτεριά και να τους ζήσει. Απλώς, ας πάρουν καλού και κακού μερικά ματόχαντρα. Διότι, εντάξει, τη δική τους ζήλια, του ενός προς τους άλλους δύο συν-εραστές την διαχειρίζονται με γιόγκα. Το φθόνο όλων των υπολοίπων συμπλεγματικών που πολύ θα ήθελαν αλλά ποτέ δεν θα τολμούσαν να εμπλουτίσουν τη μονογαμική ρουτίνα με επιπρόσθετους guest star πώς θα την εξουδετερώσουν, αν όχι με παραδοσιακά ξόρκια;
Νεότερη Παλαιότερη