Βύρων Βασιλειάδης: Ποιος είναι ο νέος γαμπρός της οικογενείας Λάτση

SHARE:


Βύρων Βασιλειάδης: Το success story, το τροχαίο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του συζύγου της Εριέττας Κούρκουλου

Συγκινημένη αλλά απαστράπτουσα η Μαριάννα Λάτση, συνόδευσε το βράδυ της 28ης Ιουλίου την μοναχοκόρη της Εριέττα Κούρκουλου νύφη, στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου της Μυκόνου και την παρέδωσε στον γαμπρό Βύρωνα Βασιλειάδη. Η 27χρονη Εριέττα, κόρη της δυναμικής επιχειρηματία και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου ενώθηκε μπροστά στο Θεό και σε λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους με τον επιτυχημένο, αυτοδημιούργητο 43χρονο επιχειρηματία! Η Εριέττα, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου!

Η οικογένεια θέλησε να κρατήσει το μυστήριο μακριά από τους παπαράτσι και τα φώτα της δημοσιότητας και ο χώρος που έγινε ο γάμος αλλά και η γαμήλια δεξίωση όπου τραγούδησε η Τάμτα -που όπως είναι γνωστό είναι η αγαπημένη του Πάρη Κασιδόκωστα- αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν «απροσπέλαστος» με τους άνδρες της ασφάλειας να επιτρέπουν να πλησιάσουν μόνο οι καλεσμένοι!

Ποιος είναι όμως ο Βύρων Βασιλειάδης που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της νεαρής Εριέττας σε σημείο μάλιστα που να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας;

O Bύρων Βασιλειάδης απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης κυρίως με τη δουλειά του και την επιτυχημένη του πορεία στον τομέα των επιχειρήσεων. Η μόνη επαφή του με το «lifestyle» ήταν το 2015 από τη φιλία του με την Ελεονώρα Μελέτη όπου ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κάποιες βραδινές εξόδους. Ο 43χρονος επιχειρηματίας και πλέον σύζυγος της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση σπούδασε στο American Community Schools, ενώ πήρε Bachelor Degree με διάκριση in Business Science στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management. Έχει πολλά βραβεία και διακρίσεις για την επιχειρηματικότητά του. Tα παιδικά του χρόνια όσο και του αδελφού του, μόνο ρόδινα δεν ήταν αφού η μητέρα τους σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα και ο πατέρας τους μην αντέχοντας τη μοναξιά πεθαίνει λίγα χρόνια αργότερα.

Μαζί με τον αδελφό του Φίλιππο ο Βύρων Βασιλειάδης ίδρυσε την εταρεία Antipollution ΑΝΕ που είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων φορτίου Πλοίων, και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων εντός Ελλάδας. Ίδρυσε όμως και την εταρεία GREEN Α.Ε. που είναι εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που παράλληλα με τις υψηλής ποιότητας ενεργειακές υπηρεσίες που παρέχει, επιτελεί πλούσιο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο.

Για τις δυο αυτές εταιρείες του ο Βύρων Βασιλειάδης ανακηρύχθηκε ως ένας από τους 121 Young Global Leaders (YGL) για το 2016 από το World Economic Forum. Να σημειώσουμε ότι η επιλογή των μελών πραγματοποιείται κάθε χρόνο αναγνωρίζοντας τους πιο καινοτόμους επιχειρηματικά και κοινωνικά σκεπτόμενους νέους άνδρες και γυναίκες ηλικίας κάτω των 40 ετών με όραμα έναν καλύτερο κόσμο.

Τα δύο αδέρφια γεννιούνται στα τέλη της δεκαετίας του 70 (ο Βύρωνας το 1978 και ο Φίλιππος το 1980). Μαζί με τους γονείς τους μεγαλώνουν στο Λονδίνο όπου το 1988 η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα. Η μητέρα τους πεθαίνει σε τροχαίο δυστύχημα και ο πατέρας τους δεν αντέχει την απώλεια και πεθαίνει και εκείνος λίγα χρόνια μετά. Τα δύο αγοράκια, ορφανά, επιστρέφουν στην Ελλάδα καθώς δεν έχου με ποιον να μείνουν στο Λονδίνο. Ο παππούς τους βρίσκει μία γυναίκα για να μείνει μαζί τους και να τους προσέχει.

«Έπρεπε να φύγουμε, γιατί δεν είχαμε με ποιον να μείνουμε στο Λονδίνο. Έτσι επιστρέψαμε στην Ελ­λάδα και εγκατασταθήκαμε σε ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, που είχε αγοραστεί από τους γονείς μας πριν φύγουμε για Αγγλία. Έμενα μαζί με τον Βύρωνα και μας πρόσεχε μια κυρία που είχε βρει ο παππούς μας, η οποία μαγείρευε και μας φρόντιζε. Ουσιαστικά ήμασταν δύο παιδιά που βρεθήκαμε μόνα, χωρίς συγγενείς και χωρίς να έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως τι είχε συμ­βεί. Από το Λονδίνο και μια πανίσχυρη οικονομική επιφάνεια, βρεθή­καμε χωρίς τους γονείς μας στην Αθήνα. Ας είναι καλά ο παππούς που μας βοήθησε. Μας έγραψε σε ένα ιδιωτικό σχολείο και μπήκαμε σε ένα ρυθμό» θα εξομολογηθεί ο αδελφός του Βύρωνα, επιχειρηματίας, Φίλιππος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE!

Στην εφηβεία τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η κυρία όμως που τους φροντίζει, μένει μαζί τους αφιλοκερδώς και τους βοηθάει! «Εξακολουθεί και είναι ένας πολύ δικός μας άνθρωπος. Μπο­ρεί να μη μένουμε πια μαζί, έχει όμως ένα μητρικό ρόλο στη ζωή μας» αναφέρει στη συνέντευξή του ο Φίλιππος.

Τα δυο αδέλφια μόλις τελειώνουν το σχολείο αρχίζουν να δουλεύουν στο εργοστάσιο του παππού τους. Ασχολούνται ενεργά με την υποδοχή αποβλήτων και καταλοίπων των πλοίων. Η απώλεια των γονιών τους τους δένει και τους ενώνει σαν μια γροθιά!

«Ο Βύρωνας είναι το άλλο μου μισό, το ίδιο είμαι κι εγώ για εκείνον» εξομολογείται ο Φίλιππος στην ίδια συνέντευξη, περιγράφοντας τα δύσκολα χρόνια που έζησαν: «Υπήρχαν μέρες που πηγαίναμε να φάμε σε σπίτια φίλων. Από νωρίς έκανα ορισμένες δουλειές, προκειμένου να έχω κάποια λεφτά…Στην αρχή ήμασταν εργάτες. Ο αδελφός μου δούλευε στον Πειραιά κι εγώ στα Άνω Λιόσια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση αποβλήτων, δεν υπάρχει πόστο που να μην έχουμε περάσει» περιγράφει ο Φίλιππος. Τελικά η σκληρή δουλειά και οι θυσίες τους ανταμείβονται αφού κάνουν την εταιρεία όχι απλά βιώσιμη αλλά μια από τις πιο πετυχημένες. «Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Θυσιάσαμε προσωπική ζωή και φίλους, προκειμένου να αναστηλώσουμε την εταιρεία. Όταν ξεκινήσαμε την επιχειρηματική μας ζωή, ήταν σαν να εξαφανιστήκαμε από τον κόσμο. Η λέξη “ματώσαμε” είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτό που περάσαμε. Σήμερα η Antipollution κατάφερε να διεκδικεί τα περισσότερα λιμάνια της Ελλάδας και στη συνέχεια αναπτύχθηκε στη στεριά, δημιουργώντας ιδιόκτητες μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων. Στην ουσία, η μια εταιρεία έφερε την άλλη».

Το 2014 ο νεαρός επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης, λαμβάνει τα περισσότερα επιχειρηματικά βραβεία

Το 2014 ήταν επιχειρηματικά η χρονιά του αφού έλαβε τα περισσότερα βραβεία. Το 2013 απονεμήθηκε στον Βύρωνα Βασιλειάδη, το περιβαλλοντικό βραβείο για τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος σύμφωνα με την φιλοσοφία του “Zero Waste”! Το 2014 έλαβε το διοικητικό βραβείο Facility Management Award για τις υπηρεσίες του στη διαχείριση των αποβλήτων. 
 Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, η λιμενική αρχή του Πειραιά του απένειμε βραβείο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του στα περιβαλλοντικά ζητήματα. Τον Σεπτέμβριο του 14, λαμβάνει το βραβείο Health & Safety για τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της Υγείας και της Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο. Τον ίδιο μήνα οι εταιρείες τους Antipollution, Green και Kafsis διακρίνονται στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας. 
Τον Νοέμβριο του 2014, τιμήθηκε με το βραβείο Επιχειρηματικότητας KOUROS για την Ανάπτυξη και την Καινοτομία, από τον τότε πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Ελλάδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media NFL Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Βύρων Βασιλειάδης: Ποιος είναι ο νέος γαμπρός της οικογενείας Λάτση
Βύρων Βασιλειάδης: Ποιος είναι ο νέος γαμπρός της οικογενείας Λάτση
https://1.bp.blogspot.com/-8UemJ_D60w0/XyO8ldocsTI/AAAAAAAC0JM/8Xi0_C50f7I6_-DvgalG3hNRcr0RLYtIgCLcBGAsYHQ/s640/%25CE%2592%25CF%258D%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25BD%2B%25CE%2592%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B7%25CF%2582.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-8UemJ_D60w0/XyO8ldocsTI/AAAAAAAC0JM/8Xi0_C50f7I6_-DvgalG3hNRcr0RLYtIgCLcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%2592%25CF%258D%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25BD%2B%25CE%2592%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B7%25CF%2582.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/07/blog-post_997.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/07/blog-post_997.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy