Χαλκιδική : Καθημερινή έπαρση σημαίας του ΑΡΗ σε beach bar

Σε καθημερινή βάση γίνεται έπαρση σημαίας του Άρη Θεσσαλονίκης, σε beach bar της Χαλκιδικής.

Ο Φάνης Δρουγαλάς, ιδιοκτήτης beach bar στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής, κάθε πρωί ανοίγει την επιχείρησή του,  κάνοντας έπαρση της σημαίας της αγαπημένης του ομάδας, υπό τον ήχο του υμνου του ΑΡΗ και το βράδυ κλείνει το μαγαζί, κάνοντας υποστολή της σημαίας !!!

Το beach bar "Vertigo", στο κέντρο του χωριού της Ολυμπιάδας, είναι χρόνια τώρα γνωστό στέκι οπαδών του ΑΡΗ, καθώς ο ιδιοκτήτης του, Φάνης Δρουγαλάς, γνωστός και ως Loco στους κύκλους των οπαδών του ΑΡΗ, παρακολουθεί ανελλιπώς την αγαπημένη του ομάδα, από τις κερκίδες του " Κλεάνθης Βικελίδης".




Σε ερώτηση μας, αν οι οπαδοί άλλων ομάδων έρχονται στο "Vertigo", ο Loco μας απαντά πως όλοι συχνάζουν στο μαγαζί του, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, με βασικό θέμα συζήτησης φυσικά, τα αθλητικά τεκταινόμενα, με ατέλειωτη καζούρα και ασταμάτητα πειράγματα, σε κόσμιο πάντα και φιλικό επίπεδο.

Όπως τονίζει ο Φάνης-Loco, όλοι είναι καλοδεχούμενοι στο μαγαζί του, έχοντας μάλιστα την δυνατότητα να πληροφορηθούν όλη την αθλητική επικαιρότητα,  με αναλύσεις και παραλειπόμενα  άγνωστα στο ευρύ κοινό, που μόνον στο "Vertigo" μπορούν να πληροφορηθούν με σιγουριά.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη