Χαλκιδική : "Λουκέτο" σε γνωστό beach bar, για υπεράριθμες ομπρέλες

Λουκέτο μπήκε σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής, καθώς οι αρχές διαπίστωσαν πως υπήρχαν υπεράριθμες ομπρέλες στην παραλία.
Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η επιχείρηση, στη σελίδα που διαθέτει στα social media, περιγράφοντας τη δική της θέση πάνω στο ζήτημα που προέκυψε.


Όπως αναφέρει η επιχείρηση :
"Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα οι επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας - και όχι ο Δήμος ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία όπως λανθασμένα αναπαράγεται από κάποιους - έκριναν ότι το Razzmatazz Summer έπρεπε να υποβληθεί σε αναστολή λειτουργίας.

Ο λόγος ήταν ότι σε τρεις ομπρέλες είχαμε υπέρβαση του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων (2 άτομα/ομπρέλα).

Δυστυχώς την δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε όλες οι επιχειρήσεις εστίασης κληθήκαμε να εφαρμόσουμε πολύ αυστηρούς όρους όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοιού. 

Προσπαθήσαμε σκληρά να τηρήσουμε τους υγειονομικούς όρους και τις αυστηρές επιταγές της νομοθεσίας εφαρμόζοντας πρωτοφανή μέτρα προσπαθώντας να διαχειριστούμε αφενός μία πολύ δύσκολη κατάσταση έτσι ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς, και αφετέρου να παραμείνουμε λειτουργικοί σε οικονομικό επίπεδο και φερέγγυοι ως προς τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε προσωπικό - προμηθευτές και λοιπές υπηρεσίες.

Πιστεύουμε ότι τα φέραμε όλα εις πέρας σε μεγάλο βαθμό.

Ελπίζουμε ότι στην ένσταση την οποία θα υποβάλλουμε θα δικαιωθούμε.

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη