Big brother 2020 : Έρχεται στις οθόνες μας, μετα από περιπέτειες


Οι πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother.

To Big Brother είναι ένα από τα τηλεοπτικά project που περιμένουμε πώς και πώς. Η πρεμιέρα του ριάλιτι είχε κανονιστεί για την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά, όμως, η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα πράγματα. Τελικά, ο ΣΚΑΪ θέλει, το Big Brother να κάνει την επιστροφή του, μετά από αρκετά χρόνια, στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή 30 Αυγούστου. Πλέον, όμως, έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι!

Στη θέση του παρουσιαστή θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Όμως, η επιστροφή του ριάλιτι θα φέρει μαζί του και την τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θα έχει ειδικό ρόλο στο project.

Οι συντελεστές του Big Brother έχουν αναφέρει ότι η επιλογή των συμμετεχόντων έχει γίνει με μεγάλη προσοχή και στόχος είναι να μπουν στο σπίτι ενδιαφέρουσες και διαφορετικές προσωπικότητες, ώστε να υπάρχει αυξημένο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η παραγωγή επέλεξε να εντάξει στο καστ 16 πρόσωπα που ενισχύουν τη διαφορετικότητα. Διαφορετικά φύλλα, φυλές, θρησκείες, αλλά και άνθρωποι με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό θα μπουν στο σπίτι του Big Brother.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Realnews, ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος, ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, καθώς και ένας ομοφυλόφιλος. Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και μεγάλες ηλικιακές αποκλείσεις, καθώς στο καστ περιλαμβάνεται μια γυναίκα 60 ετών και έναν νεαρό 18 ετών.

Οι παίκτες θα χρειαστεί να συνεργαστούν για την καθαριότητα και την παρασκευή φαγητού. Κάθε εβδομάδα ο νικητής θα έχει δικαίωμα να μείνει στο capital room μόνος, με ένα πρόσωπο της επιλογής του.
Όσοι θα μπουν στο σπίτι έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς. Υποβλήθηκαν ακόμη και σε τεστ για τον κορωνοϊό προτού μπουν στο σπίτι, στο οποίο έχει γίνει απολύμανση και έχουν ακολουθηθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την ασφάλεια παικτών και ανθρώπων της παραγωγής. 

Στις... καινοτομίες του σπιτιού, που θα συζητηθούν, εντάσσεται και το λεγόμενο «ροζ» δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και τζακούζι. Για την ιστορία το σπίτι του Big Brother 2020 βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής. 
Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι και δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον χώρο. 

 Για τη διαμόρφωσή του σπιτιού βάσει του ξένου format, χρειάστηκαν 20 containers από Ολλανδία με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό και δύο μήνες εργασιών από 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) για να είναι όλα βάσει της "Βίβλου" του reality. Το ποσό που θα παίρνουν μηνιαίως οι παίκτες του Big Brother θα ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. Το χρηματικό έπαθλο που θα λάβει ο νικητής στο τέλος της "διαδρομής" ορίζεται στα 100.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη