Σε ποια ομάδα πάει ο Μέσι- Κάλεσε κοντά του και τον Νεϊμάρ !!!



Σε ποια ομάδα πάει ο Μέσι- Κάλεσε κοντά του και τον Νεϊμάρ !!!
Ο Λιονέλ Μέσι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και φέρεται πως ζήτησε από τον φίλο και παλιό του συμπαίκτη, Νεϊμάρ, να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Μέσι μίλησε πριν από λίγες μέρες με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και του γνωστοποίησε την απόφαση του να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Αργεντινός σταρ μίλησε και με τον Νεϊμάρ και ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να αφήσει την Παρί και να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι για να συνεργαστούν ξανά με τον Γκουαρντιόλα.

Όπως είναι λογικό, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν μετά την απόφαση του Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.
Νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία υποστηρίζουν πως η προσφορά της ομάδας του Γκουαρδιόλα προς τον Μέσι… είναι κάτι παραπάνω από ικανποποιητική.
Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι πολίτες προσθέτουν ένα συμβόλαιο 3ετους διάρκειας στον Αργεντινός άσσο. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο θα έχει έναν ειδικό όρο που κάνει ακόμα πιο δελεαστική την πρόταση των Άγγλων.

Συγκεκριμένα, του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας του, ο Μέσι θα μπορεί να ενεργοποιήσει έναν όρο με τον οποίο θα βρει αμέσως… νέο συμβόλαιο στην NYCFC, μια ομάδα που συνεργάζεται με την Σίτι και αγωνίζεται στο MLS

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη