Στον εισαγγελέα για κακούργημα, διοργανωτής πάρτυ

 

Στον εισαγγελέα για κακούργημα διοργανωτής πάρτυ


Στο πάρτι με τα περίπου 500 άτομα συμμετείχε και ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα - Με drone εντόπισαν τη βίλα στη Μύκονο οι αστυνομικοί - Εκτός από τον διαχειριστή και το ζευγάρι συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί που διακινούσαν ναρκωτικά
Συναγερμός έχει σημάνει για άλλη μια φορά στο νησί της Μυκόνου μετά το πάρτι με τα 500 άτομα το βράδυ της Τετάρτης στη Φτελιά.

Ο λόγος είναι ότι, όπως διαπιστώθηκε, ανάμεσα στους ανεύθυνους Έλληνες και ξένους που συμμετείχαν στο πάρτι, βρέθηκε και ένα ζευγάρι από τη Βενεζουέλα - ο άνδρας είχε ισπανικο διαβατήριο - που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην κατοχή του ζευγαριού βρέθηκε και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Μαζί με το ζευγάρι συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ενώ το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη και ο διαχειριστής της βίλας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Πίκουλα ο οποίος κυκλοφορεί ανάμεσα στη Μύκονο και το Λονδίνο νοικιάζοντας σπίτια και συνεχώς τροφοδοτεί τους λογαριασμούς του στα social media με φωτογραφίες από πάρτι και άλλες διασημότητες που επισκέπτονται το «νησί των ανέμων».

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Σύρου με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα για διασπορά αρρώστιας και για κακούργημα που τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 10 έτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη