Αναβλήθηκε οριστικά ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο

Αναβλήθηκε οριστικά ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο
Δεν θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (30/8). Η ΕΠΟ ενημέρωσε τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό, πως ο τελικός αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας και πλέον θα οριστεί νέα ημερομηνία, ίσως και έδρα διεξαγωγής του.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Μάξι Λοβέρα του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βάση πρωτοκόλλου οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” πρέπει να μπουν σε καραντίνα και να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για τον ιό, με αποτέλεσμα ο τελικός να είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (30/8) όπως είχε προγραμματιστεί. 

Πλέον αναμένεται η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ώστε να διευθετηθεί το αν και πότε αυτός θα διεξαχθεί.

Το σενάριο να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός είναι κάτι που εξετάζεται, αλλά την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ βάση των οδηγιών της UEFA για ολοκλήρωση της σεζόν το πολύ ως της 31 Αυγούστου, άγνωστο μένει αν θα επηρεαστούν και τα ρόστερ των ομάδων και να θα επιτραπεί η χρήση παικτών που έχουν αποκτηθεί στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Επίσης ζήτημα εγείρεται πλέον και με την έδρα του τελικού καθώς στο ΟΑΚΑ ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα την Δευτέρα (31/8) και η ετοιμότητά του για τον τελικό θα είναι αμφίβολη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη