Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ένα συναίσθημα αδικίας ίσως σας καταβάλει και σας κάνει να αισθανθείτε σωματικά και ψυχικά εξοντωμένοι. Φροντίστε για ξεκούραση και αποσπάστε την προσοχή σας με κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση, μια και η μέρα μπορεί να φέρει δαπάνες από εκεί που δεν το περιμένατε ή να διογκώσει αιφνίδια το κόστος κάποιας δραστηριότητας σας.




Ταύρος

Μπορεί η τύχη να μην είναι το δυνατό σας χαρτί, έχετε όμως την ευκαιρία, μέσα από την επικοινωνία να διαβλέψετε τις λύσεις που θα μπορούσαν να σας απαλλάξουν από κάποια χρόνια προβλήματα σας. Μην αναβάλετε την δράση γιατί θα χάσετε μια καλή ευκαιρία να διευθετήσετε κάποια θέματα με ευνοϊκό τρόπο. Η κρίση σας λειτουργεί αποτελεσματικά και ο δρόμος που χαράξατε ορθός!




Δίδυμοι

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να αδικήσετε άτομα και να το φέρετε βάρος στην συνείδηση σας με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα. Επιπλέον δεν θα μπορέσετε εύκολα να επανορθώσετε… Δώστε χαρά και αγάπη στους γύρω σας και ιδίως στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα την εισπράξετε και σεις με την σειρά σας. Στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και το άσπρο, υπάρχει και πολύ χρώμα!

Καρκίνος

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να αδικήσετε άτομα και να το φέρετε βάρος στην συνείδηση σας. Επιπλέον δεν θα μπορέσετε εύκολα να επανορθώσετε… Δώστε χαρά και αγάπη στους γύρω σας και ιδίως στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα την εισπράξετε και σεις με την σειρά σας. Στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και το άσπρο, υπάρχει και πολύ χρώμα!


Λέων

Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις και παχιά λόγια, γιατί δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι δεν είχαν περιεχόμενο και θα απογοητευτείτε. Μην παρεκκλίνετε των στόχων σας. Προσγειωθείτε και θέστε τα θέματα που σας απασχολούν στην σωστή τους διάσταση. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.


Παρθένος

Σκέψεις σας προβληματίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματα σας. Θα θέλατε πολύ να κομπάσετε για τα επιτεύγματα σας, εάν είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα δείτε ότι δεν έχετε κάνει την πρόοδο που ελπίζατε. Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια και επιδιώκετε πάση θυσία να δρομολογήσετε τα σχέδια σας. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο… Στοχεύετε πολύ ψηλά και αν δεν κατεβάσετε τον πήχη δεν θα καταφέρετε και πολλά…


Ζυγός

Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα. Είναι ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σας, να διαλύσετε τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στην σχέση σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα! Θα πρέπει όμως και σεις να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο…


Σκορπιός

Χαρακτηρίζεστε από αρνητικότητα σήμερα. Όλα και όλοι σας φταίνε, από τον σύντροφο έως τους συνεργάτες σας. Πρέπει να όμως να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς στην ζωή σας και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Εκτιμήσετε τα όσα σας έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζετε τα κεκτημένα σας κορώνα-γράμματα.


Τοξότης

Αισθάνεστε αρκετά καλά σήμερα, απαλλαγμένοι από τις έγνοιες που σας βασάνιζαν σχετικά με την υγεία σας. Καλό θα ήταν ωστόσο να μην αψηφήσετε τα μηνύματα που θα σας στείλει το κορμί σας, γιατί μπορεί και το παραμικρό να αποδειχτεί τελικά σημαντικό. Μην ξεχνάτε ότι η αρνητική ψυχολογία φέρνει πάντοτε και νέες αρνητικές εξελίξεις. Ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής


Αιγόκερως

Η υπομονή δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο ψύχραιμη ματιά… Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, φίλοι μου.


Υδροχόος

Το άγχος θα σας κυριεύσει, με πιθανές συνέπειες στην ψυχική ή σωματική σας υγεία. Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο την δουλειά σας με όλα τα προβλήματα που την συνοδεύουν. Μην αφήνετε τα πράγματα τα φτάσουν σε οριακό σημείο. Άλλωστε εσείς καθορίζετε την πορεία της ζωής σας και δίνετε τον ρυθμό που επιθυμείτε.




Ιχθείς




Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσετε έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής. Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανών τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη