Νεαρή γυμνάστρια με κορωναϊό, "έσπασε" τον καραντίνα και πήγε στη δουλειά

Ένα νέο κρούσμα ακραίας κοινωνικής... ανευθυνότητας απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ που εργάζονται νυχθημερόν για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων.
Πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, είναι μια νεαρή γυμνάστρια, η οποία εργαζόταν σε νησί των Κυκλάδων και σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η νεαρή γυμνάστρια δήλωσε όπως προβλέπεται την διεύθυνση της κατοικίας όπου θα έκανε την 14ημερη καραντίνα, ωστόσο όταν την αναζήτησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν ήταν άφαντη!

Η απείθαρχη γυμνάστρια εντοπίστηκε όμως λίγες ημέρες αργότερα να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα, προκαλώντας κυριολεκτικά πονοκέφαλο στα στελέχη του ΕΟΔΥ που καλούνται να ιχνηλατήσουν τις επαφές της...


Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό γίνεται γνωστό λίγες μόνον ώρες μετά την ενέργεια μιας 24χρονης η οποία αν και είχε εντοπιστεί θετική στον ιό πήρε το πλοίο και μετέβη στην Σαντορίνη !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη