Χαλάει ο καιρός κατά τόπους - Πού θα βρέξει

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου στη Μακεδονία, κυρίως σε Κεντρική και Ανατολική.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, πρόσκαιρη μεταβολή αναμένεται από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Συγκεκριμένα,τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, κυρίως την Κεντρική και την Ανατολική, από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15-08-2020) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16-08-2020), οπότε θα επεκταθούν πρόσκαιρα και στη Θράκη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Από τις απογευματινές και μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής (16-08-2020) θα εκδηλωθούν εκ νέου έντονα φαινόμενα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, από αργά το απόγευμα κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία, κυρίως στη κεντρική και ανατολική. Τα έντονα φαινόμενα τη νύχτα θα επηρεάσουν και τη Θράκη.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ ενώ τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη