Champions League : Σήμερα κληρώνει για τον ΠΑΟΚ

Στη 1 το μεσημέρι η κλήρωση στη Νιόν
Στη μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη στη Νιόν η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ μετά την σπουδαία πρόκριση που πέτυχε σε βάρος της Μπεσίκτας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι γνωστοί και πρόκειται για την Μπενφίκα, την Ντιναμό Κιέβου και την Γάνδη. Οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να δώσουν ένα παιχνίδι για να περάσουν στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, αν η ομάδα του Φερέιρα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο κάποιας εξ αυτών θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση της επόμενης φάσης, η οποία όμως θα έχει διπλούς αγώνες.

Και κάπου εδώ μπαίνουν οι… αστερίσκοι. Τι συμφέρει τον ΠΑΟΚ; Να παίξει ένα ματς και έξω με την Μπενφίκα ή να υπάρξει πιθανότητα να την αντιμετωπίσει τους «αετούς» σε διπλούς αγώνες, αφού εκ νέου θα είναι υποψήφια αντίπαλος, από τη στιγμή που δεν θα κληρωθεί μαζί της στον 3ο προκριματικό γύρο;


Η οριστική απάντηση για τα πλεί οφ θα δοθεί αύριο, καθώς είναι προγραμματισμένη η κλήρωση-ορισμός για τα ματς πριν από τα «αστέρια» του Champions League.

Τα γκρουπ δυναμικότητας :

Ισχυροί
Μπενφίκα 70.000
Ντιναμό Κιέβου 55.000
Γάνδη 39.500

Ανίσχυροι
Βικτόρια Πλζεν ή Αλκμάαρ
Ραπίντ Βιέννης ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
ΠΑΟΚ

Εάν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί στον 3ο προκριματικό με την Μπενφίκα και προκριθεί θα παίξει στα play off με την Κράσνονταρ! 
Εάν κληρωθεί με τη Ντιναμό Κιέβου στον 3ο προκριματικό θα οριστεί να παίξει με το νικητή του ζευγαριού της Γάνδης (κι αντίθετα σε αυτή την περίπτωση, εάν κληρωθεί με την Γάνδη δηλαδή).

Οι ημερομηνίες

31 Αυγούστου: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου
1η Σεπτεμβρίου: Κλήρωση-ορισμός των play offs
15/16 Σεπτεμβρίου: 3ος προκριματικός γύρος, μονό ματς
22/23 Σεπτεμβρίου: play off, ο πρώτος αγώνας
29/30 Σεπτεμβρίου: play off, ο δεύτερος αγώνας



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη