"Nτρέπομαι που το λέω, μα δεν πολυπίστευα στον κορωναϊό"



«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν πίστευα και πάρα πολύ ότι υπάρχει κορωνοϊός»
«Δεν ξέρω πώς το κόλλησα»

Για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στο Mega.
Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, μέχρι να αναρρώσει. Μιλώντας για αυτήν την περιπέτεια υγείας η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει πως ακριβώς κόλλησε τον κορωνοϊό.

«Δόξα τον Θεό καλυτερεύω. Γύρω στις 17 του μήνα ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα, οπότε τώρα είμαι στα τελειώματα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα που προκαλούν απίστευτη εξάντληση, μία δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και κόπωση. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαινα, είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου και γυρνούσα σπίτι το βράδυ για να ξεκουραστώ, δεν ξενυχτούσα. Τα παιδιά μου είναι στο χωριό με τους γονείς μου προστατευμένα. Μόνο δυο φίλους μου είδα, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Δεν ξέρω πως το κόλλησα, το κόλλησα όμως και αυτό είναι το σημαντικό. Μπορείς να το κολλήσεις από οπουδήποτε…
Πάντα έπαιρνα μέτρα προστασίας. Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν μόνο άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς σε θέματα υγείας. Πραγματικά δεν το περίμενα. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει όλοι να το δούμε πιο υπεύθυνα» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν το πίστευα και πάρα πολύ ότι υπάρχει κορωνοϊός. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δέκα μέρες ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ. Η κόπωση είναι τεράστια, δεν μπορώ να σηκωθώ να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μιλάω για μεγάλη εξάντληση. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν έχω πυρετό. Όλο αυτό το διάστημα είμαι στο σπίτι» πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη