Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στη βίλα στο Πανόραμα με λεία 1.000.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη μαμούθ στη βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα με λεία 1.000.000 ευρώ!

Η διάρρηξη της χρονιάς σημειώθηκε σε βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις και τη μεθοδολογία των δραστών…


Η διάρρηξη έγινε προχθές το βράδυ (02-09-2020), την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι της μονοκατοικίας. Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν χρηματοκιβώτιο απ’ όπου απέσπασαν την πολύτιμη λεία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα, με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας, οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους. Η λεία των δραστών ήταν 1.000.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έκανε διακοπές με την οικογένειά του, στη Χαλκιδική. Κάτι που πιθανότατα γνώριζαν οι διαρρήκτες πριν θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι δράστες είχαν εσωτερική πληροφόρηση.


Το Open αποκάλυψε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι έχοντας πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης.


Ο ένας από τους δράστες κατάφερε να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα και έτσι κατάφεραν να εισβάλουν στην οικία. Ανακάτεψαν όλο το σπίτι ώσπου έφθασαν στην κρεβατοκάμαρα και εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, όπου υπήρχαν μετρητά, λίρες και κοσμήματα αξίας…

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, ένα ύποπτο αυτοκίνητο έκοβε βόλτες στη γειτονιά για ώρα και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό να ήταν οι διαρρήκτες. Η αστυνομία έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη