"Φουλ του κορωναϊού" στα 2 γνωστότερα club στην Ελλάδα- Αμεσο λουκέτο, μέχρι νεωτέρας

"Φουλ του κορωναϊού" στα 2 γνωστότερα club στην Ελλάδα- Αμεσο λουκέτο, μέχρι νεωτέρας

«Λουκέτο» έως τις 4 Σεπτεμβρίου σε δύο από τα πιο γνωστά beach bars στη Μύκονο,“Nammos” και “Σκορπιό” βάζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με απόφασή της, λόγω κρουσμάτων κορωναϊού

Είχαν προηγηθεί αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα συγκεκριμένα μαγαζιά και υπάρχει φόβος για δεκάδες κρούσματα κορωναϊού.
Πιο αναλυτικά, μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πριν από μερικές ημέρες είχαν πάει στα τα δύο μαγαζιά της Μυκόνου Μύκονο και έκαναν τεστ για κορωναϊό στους εργαζόμενους.

Τα τεστ έδειξαν πολλά κρούσματα της COVID-19 και με απόφαση αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Διαύγεια τα beach bar αναστέλλουν τη λειτουργία τους ως τις 4 Σεπτεμβρίου.
Μέχρι αυτήν την ώρα άγνωστος παραμένει ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωναϊού, αλλά έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτησή τους.

Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
«Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη