26χρονη κόλλησε κορωναϊό σε 23 άτομα

 Πώς μια νεαρή κόλλησε 23 και εξέθεσε σε κίνδυνο 710 άτομα

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 10 ετών είναι μια Αμερικανίδα που εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο για Αμερικανούς στρατιώτες στη Γερμανία, καθώς κόλλησε κορωνοϊό τουλάχιστον σε 23 άτομα σε πάρτι που παραβρέθηκε μετά την επιστροφή της από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Η 26χρονη που κατονομάστηκε μόνο με το μικρό της όνομα Γιασμίν A. ζήτησε συγνώμη από τους συναδέρφους της για την απερίσκεπτη συμπεριφορά της. Ωστόσο, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα πάρταρε για αρκετά βράδια στο Γκάρμις-Πάρτενκιρχεν της Βαυαρίας ενώ είχε ήδη πονόλαιμο, αντί να περιμένει πρώτα τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Ευχαρίστησε τους φίλους της που πήγαν στο «πάρτι κορωνοϊού»

Σε ένα στιγμιότυπο από γραπτό μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 26χρονη σε άλλους συναδέρφους της που βρίσκονταν μαζί της στα πάρτι, προτού βγει θετικό το τεστ κορωνοϊού, τους ευχαρίστησε όλους που πήγαν στο «πάρτι ρόνα» και ισχυρίστηκε ότι «δεν ήξερα ότι είχα την ρόνα όταν βγαίναμε».

Μια πρώην υπάλληλος που παρείχε το κείμενο στην Daily Mail ισχυρίστηκε πως η Γιασμίν συνέχισε να εργάζεται στο ξενοδοχείο «Εdelweiss Lodge and Resort» προτού βρεθεί θετική, διοργανώνοντας μάλιστα ένα συνέδριο για μια κορυφαία αμερικανική στρατιωτική εταιρεία σχετικά με την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η πρώην υπάλληλος ισχυρίστηκε, ωστόσο ότι το φταίξιμο δεν ήταν αποκλειστικά στην εργαζόμενη στο θέρετρο, αλλά στο ξενοδοχείο, το οποίο ενθάρρυνε «μια κουλτούρα απόκρυψης» του κορωνοϊού.


Η 26χρονη είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια μετά την μόλυνση τουλάχιστον άλλων 23 ατόμων και την έκθεση περισσότερων από 710 στον κορωνοϊό, από τα πάρτι στα οποία βρέθηκε, μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Την Τρίτη αναφέρθηκε ότι οι Αρχες είχαν καταγράψει ακόμη τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε άτομα που είχαν επισκεφθεί μπαρ που είχε πάει και η 26χρονη, η οποία εργάζεται στο τμήμα Άμυνας που ανήκει στο Edelweiss Lodge and Resort.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη