30χρονος αρπαξε τις οικονομίες της 68χρονης συζύγου του και εξαφανίστηκε

Θύμα απάτης έπεσε μια 68χρονη Βρετανίδα, από τον κατά 38 χρόνια νεότερο Αφρικανό σύζυγο της, ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει 18.000 λίρες.

Η Μπεθ Χάινινγκ, που απολάμβανε το «μαγικό» σeξ και το ειδύλλιο με τον εραστή της, προειδοποιεί τώρα άλλες γυναίκες για να μη βρεθούν στην κατάσταση που βρέθηκε αυτή και της κόστισε ακριβά.

Η μετανιωμένη πλέον Μπεθ, που είχε κάνει τις αποταμιεύσεις καθώς εργαζόταν σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον νεαρό άνδρα, με τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκε στη Γκάνα.

Η Μπεθ γνώρισε το toy bοy της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, όπως η ίδια δηλώνει, τον ερωτεύτηκε μέσω των ερωτικών μηνυμάτων που αντάλλασσαν. Μιλώντας στη Mirror, ανέφερε συγκεκριμένα: «Επρεπε να το ξέρω. Συνήθιζα να κοροϊδεύω τις γυναίκες που αναζητούν όμορφα αγόρια από το εξωτερικό και σκεφτόμουν πόσο αφελείς και ανόητες είναι. Τώρα είμαι μία από αυτές».

Η Μπεθ, ήταν 63 ετών όταν γνώρισε τον Ρόντεϊ, ο οποίος δούλευε ως μουσικός στην Άκρα της Γκάνας, στο ίδιο μέρος όπου η Μπεθ εργαζόταν ως υπεύθυνη σε μια φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία βοηθούσε τα ορφανοτροφεία.

Γνωρίστηκαν στα social αρχικά μέσω ενός κοινού φίλου και γρήγορα «κόλλησαν» λόγω της αγάπης τους για τη μουσική. Εκείνη την περίοδο, ο Ρόντνεϊ ήταν μουσικός παραγωγός και συνεργαζόταν, όπως ο ίδιος υποστήριζε, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής στην Γκάνα.

Η Μπεθ γνώρισε τον Ρόντνεϊ, σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. Ενιωθε μοναξιά, καθώς είχε χάσει την αδερφή της Γκέινο και η μητέρα της είχε διαγνωστεί με άνοια. Ο Ρόντνεϊ ήταν πολύ φιλικός, ομιλητικός και δεν παρέλειπε να της κάνει φιλοφρονήσεις, με αποτέλεσμα η Μπεθ σύντομα να νιώσει γοητευμένη. 
Σύμφωνα με την ίδια ο Ρόντνεϊ της είχε πει πως είναι 40 ετών (και όχι 30 που ήταν πραγματικά) με την ίδια να αναγνωρίζει το χάσμα ηλικίας αλλά να πιστεύει ότι η αγάπη μπορούσε να τα ξεπεράσει όλα.

Λίγο καιρό αφότου γνωρίστηκαν και άρχισαν να μιλούν ο Ρόντνεϊ ζήτησε από την Μπεθ χρήματα. Και εκείνη ανταποκρίθηκε.
Δάνεισε αρχικά στον Ρόντνεϊ 200 λίρες και αργότερα άλλες 2.000 λίρες για να αγοράσει μουσικό εξοπλισμό, με τον ίδιο να της υπόσχεται ότι θα της τα επιστρέψει. Λίγο καιρό αργότερα, άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο να συναντηθούν από κοντά, με τον Ρόντνεϊ να της ζητά να τον επισκεφθεί στην Γκάνα. Και εκείνη όντως πήγε στην Γκάνα το 2015.

Ο Ρόντνεϊ την καλωσόρισε στο αεροδρόμιο με ένα φιλί στο αυτοκίνητο και όπως παραδέχεται η Μπέθ: «Συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να είμαστε φίλοι. Εκείνο το πρώτο βράδυ κάναμε σeξ».


Ο Ρόντνεϊ επέμενε να την παντρευτεί
Το ζευγάρι απόλαυσε τον έρωτά του, εκείνες τις ημέρες, με τον Ρόντνεϊ να ζητά από την Μπεθ να τον παντρευτεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της. Εκείνη είπε αρχικά «όχι» τέσσερις ή πέντε φορές, υποστηρίζοντας ότι απλά δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον αρκετά καλά, όπως και ότι σε λίγες ημέρες θα επέστρεφε πίσω στην πατρίδα της....
Ο Ρόντνεϊ είχε κάνει πολλές προτάσεις γάμου στην Μπεθ, πριν τελικά αυτή δεχτεί / 
Αλλά η Μπέθ άλλαξε γνώμη όταν ο Ρόντνεϊ της έκανε και πάλι πρόταση γάμου σε ένα κλαμπ. Ανέβηκε στη σκηνή και αφού εξομολογήθηκε ότι ήθελε να περάσει τη ζωή του μαζί της καθώς και ότι είχε διοργανώσει έναν γάμο - έκπληξη για πέντε μέρες αργότερα την ρώτησε "θέλεις να με παντρευτείς;"

Με όλους τους φίλους του να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν, η Μπεθ ένιωθε ότι δεν μπορούσε να πει όχι. Αν και σκεφτόταν ότι ήταν πολύ νωρίς. Την επόμενη μέρα βέβαια έσπευσε να αγοράσει νυφικό και δαχτυλίδια, ενώ ζήτησε από έναν γείτονά της να της στείλει τα έγγραφα διαζυγίου της από τον πρώτο της γάμο, τη δεκαετία του 1970.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Μπεθ «σοκαρίστηκε» όταν ανακάλυψε ότι ο νέος της σύζυγος ήταν στα 30 του - όχι στα 40 του - αλλά είπε ότι ήταν «πολύ αργά» για να κάνει πίσω.
Πέταξε πίσω στην Αγγλία, και πλήρωσε έναν δικηγόρο 3.000 λίρες για να κανονίσει τη βίζα του συζύγου της, η οποία του χορηγήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 και έτσι ο ο Ρόντνεϊ πήγε να ζήσει με την Μπεθ στο σπίτι της στο Γουορστερσάιρ.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα, με τον Ρόντνεϊ να γκρινιάζει συνεχώς και να κοιμάται στον καναπέ και όχι στο κρεβάτι μαζί με την Μπεθ. Σύμφωνα με την 68χρονη, ο Ρόντνεϊ μάλωνε για τα πάντα, από το φαγητό, μέχρι το κρύο και για το γεγονός πως έπρεπε να βρει δουλειά σε ένα εργοστάσιο, ενώ της έλεγε πως δεν καταλάβαινε πώς μπορούσε να είναι φτωχή, ενώ είναι Βρετανίδα.

Φυσικά ο Ρόντνεϊ έκανε πολύ κακή εντύπωση στα παιδιά και τους φίλους της Μπεθ, η οποία τελικά συνειδητοποίησε ότι όλα ήταν ψέματα. Η σχέση διαλύθηκε και η Μπεθ του ζήτησε να φύγει, πληρώνοντας τα χρήματα για να τον στείλει στην πατρίδα του, αλλά και για την αίτηση διαζυγίου, η οποία κόστισε 1.400 λίρες. Ο Ρόντνεϊ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπεθ του επιτέθηκε, κάτι που η ίδια αρνείται...

Ο χωρισμός τους την πλήγωσε πολύ και έκλαψε πολύ γι' αυτόν, ενώ πήρε και κιλά. Αυτό που θέλει τώρα η Μπεθ, είναι να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς τον Ρόντνεϊ.
Η κόρη της, Σάρα Χάινινγκ, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είπε ότι είχε πάντα επιφυλάξεις για τον σύζυγο της μαμάς της και ήταν καχύποπτη για αυτόν από την αρχή. Πάντως πρόσθεσε ότι «ανακουφίστηκε» που η μαμά της και ο Ρόντνεϊ χώρισαν, ισχυριζόμενη ότι η Μπέθ είναι «100% καλύτερα χωρίς αυτόν».
iefimerida.gr 






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη