Θάνος Τζάνης-Άντζυ Καραγιάννη : Παραμυθένιος γάμος, για το γνωστό ζευγάρι

Ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης και η ραδιοφωνική παραγωγός Άντζυ Καραγιάννη έζησαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή τους, ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους. 

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι με κουμπάρους τέσσερα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, οι δύο ερωτευμένοι είχαν δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους για το γάμο τους στις 9,00 το βράδυ.

H νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό ρομαντικό νυφικό της, δημιουργία της Kathy Heyndels που έφερε και την υπογραφή του Γιάννη Τόγκου, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη ενώ ο γαμπρός φορούσε κοστούμι, σχεδιασμένο από τον Κωνσταντίνο Πρέντζα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 σε μία καλλιτεχνική εκδήλωση όπου εκείνη έπαιζε μουσική ως dj και εκείνος απλά είχε βρεθεί εκεί για να διασκεδάσει. Τότε δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα μεταξύ τους, αν και η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον ήταν εμφανής.

Όμως, χρειάστηκε να περάσει λίγος ακόμα καιρός για να έρθουν κοντά. Συναντήθηκαν λοιπόν τυχαία σε κοινή παρέα φίλων και τότε ήταν που ερωτεύτηκαν παράφορα ο ένας τον άλλον.

Και ύστερα τα πάντα πήραν τον δρόμο τους. Γνώρισαν ο ένας την οικογένεια του άλλου και εκείνος στην πρώτη επέτειο της σχέσης τους έκανε κάτι πολύ ρομαντικό που σίγουρα η σύντροφός του δεν περίμενε. Της έκανε πρόταση γάμου!

Τα υπόλοιπα ήρθαν απόλυτα φυσιολογικά για τους δυο τους για να φτάσουν τελικά χθες το βράδυ στα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσουν τις ζωές τους.










ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη