Βουλγαρική ομάδα, επιστρατεύει δυνατά όπλα απέναντι στην Τότεναμ

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στη Φιλιππούπολη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ωστόσο τα βλέμματα όλων τραβούν οι καυτές ψυχολόγοι Katie Vandova και Lilia Stefanova
Η Λοκομοτίβ άρχισε τη φετινή περιπέτεια στο Europa League, επικρατώντας στην Ποντγκόριτσα της Ίσκρα με 1-0 για τον 1ο προκριματικό. Σήμερα αντιμετωπίζει την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο σε ένα μονό ματς για τον 2ο γύρο, έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ.

Μέσα στο καλοκαίρι η βουλγαρική ομάδα πήρε το Κύπελλο από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και το Super Cup από τη Λουντογκόρετς, δίνοντας συνεχώς ανταγωνιστικά παιχνίδια -εξαίρεση το διάστημα 12/7 με 2/8- για το παλιό Πρωτάθλημα, το νέο, τις άλλες εγχώριες διοργανώσεις και την Ευρώπη!


Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας φυσικά αναλογεί στις δύο καλλονές ψυχολόγους, Katie Vandova και Lilia Stefanova που από κοινού έχουν ιδρύσει την Ακαδημία ψυχολογίας KeLi με σκοπό να βοηθήσουν και εξωαγωνιστικά τον σύλλογο.

Η Λίλια είναι 30 ετών, κάτοχος μεταπτυχιακού στην ψυχολογία στο Sofia's New Bulgarian University, ενώ η Κάτια έχει σπουδάσει γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και λογιστική.
Όπως οι ίδιες δηλώνουν: «Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τη φυσική κατάσταση της ομάδας. Μπορούμε να επηρεάσουμε μόνο την ψυχική τους κατάσταση, την αυτοεκτίμησή τους, το κίνητρό τους».

Η δράση μάλιστα των δύο αυτοδημιούργητων γυναικών έχει εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, όπως η Ρουμανία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη