Φρικτό τροχαίο, με θύμα τον Αλέξη Σταϊκόπουλο

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό από το χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου
Θρήνος και απέραντη θλίψη στην ελληνική υδατοσφαίριση, μετά τον θάνατο του προπονητή και πρώην πολίστα, Αλέξη Σταϊκόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο το βράδυ, σε τροχαίο δυστύχημα. 

Πως έγινε η μοιραία σύγκρουση 
Το τραγικό συμβάν έγινε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, ο προπονητής πόλο ενώ επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, πλησίασε στο φανάρι, όταν άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε αρχικά πάνω στο προπορευόμενο όχημα, το οποίο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα. 

Στη συνέχεια, το σώμα του χτύπησε σε τουλάχιστον δύο οχήματα, καταλήγοντας στη μέση του δρόμου.

Από τις δυνατές συγκρούσεις με τα πέντε οχήματα, έφυγε το κράνος από το κεφάλι του άτυχου, Αλέξη Σταϊκόπουλου, ενώ οδηγούσε την μηχανή του. Αμέσως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά κατέληξε.

Ο 45χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ το όνομά του συνδέθηκε με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, όπου πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία.

Ο 45χρονος πρώην αθλητής του πόλο και προπονητής διατηρούσε επί χρόνια τη συγκεκριμένη καφετέρια στην περιοχή της Βουλιαγμένης, αγαπημένο στέκι των φίλων και των συναθλητών του. 

Τόσο ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, όσο και ο Σύνδεσμος Προπονητών Υδατοσφαίρισης εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατό του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη