«Ρε ζώα, δεν είμαι εγώ σε ροζ βίντεο»

Η «επιδημία» των ροζ βίντεο που χτυπά παίκτριες reality έχει και… παράπλευρες απώλειες!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη διαρροή του ροζ βίντεο παίκτριας του «Big Brother» (ακολούθησε πριν από λίγες μέρες και η διαρροή ακόμα ενός καυτού οπτικοακουστικού υλικού με πρωταγωνίστρια την έγκλειστη του «Μεγάλου Αδελφού»), αλλά και εκείνου με πρώην παίκτρια του «MasterChef», χθες κυκλοφόρησαν φήμες στο διαδίκτυο ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω ενός ροζ βίντεο προσφέρει άκρως πικάντικο θέαμα την ώρα που την καταγράφουν με κάμερα κινητού τηλεφώνου!

Ποιος είδε όμως την Αλεξανδράκη και δεν τη φοβήθηκε! Το εκρηκτικό μοντέλο χρησιμοποίησε το Instagram για να ξεκαθαρίσει με οργή πως δεν είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο, ενώ ξέσπασε και εναντίον όλων εκείνων που διαδίδουν ψευδείς φήμες.

«Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε καν σαν ύπαρξη» έγραψε η Αλεξανδράκη και συνέχισε: «Ρε ζώα, κάθεστε να βρείτε sεx tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά; Είστε ξεφτίλα. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα. Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειες των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλα είστε; Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη