«Το τεράστιο στήθος μου, καταστρέφει τη ζωή μου»

《Τα τεράστια στήθη είναι "μαγνήτες" για τους άνδρες, αλλά κάνουν τη ζωή μας κόλαση, φοβόμαστε ότι θα μας πνίξουν ενώ κοιμόμαστε.》 Δήλωσε στην εφημερίδα The Sun, η 20χρονη Αγγλίδα
«Το τεράστιο στήθος μού καταστρέφει τη ζωή» λέει 20χρονη Βρετανή και απευθύνει έκκληση για βοήθεια

Το ποσό των 5.000 λιρών επιζητά να συγκεντρώσει στην πλατφόρμα GoFundMe μια 20χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία, με στόχο να καταφέρει να υποβληθεί σε επέμβαση σμίκρυνσης στήθους και να πάψει να... βασανίζεται από το συγκεκριμένο ογκώδες σημείο της ανατομίας της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το στήθος της Amber Roach με μέγεθος 34J είναι από τα μεγαλύτερα (φυσικά) στη Βρετανία, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι η κοπέλα έχει ύψος μόλις 1.60 μ.

Παρόλο που πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε πλαστικούς χειρουργούς για να αποκτήσουν μεγαλύτερο στήθος, για την νεαρή Amber το μέγεθος αυτού του σημείου του σώματός της είναι κάθε άλλο παρά ευλογία. 

Κι αυτό γιατί της προκαλεί αφόρητους πόνους στη μέση, τη φέρνει σε δύσκολη θέση σε στενούς χώρους και την μετατράπει καθημερινά σε στόχο χυδαίων σχολίων.



«Όλοι νομίζουν ότι το μεγάλο στήθος μου είναι κάτι καλό κι αναγνωρίζω ότι, από πολλές απόψεις, έχει τα θετικά του. Όμως η αλήθεια είναι πως μου καταστρέφει τη ζωη», εξηγεί στην εφημερίδα η 20χρονη, περιγράφοντας μια εξαιρετικά... αβολη καθημερινότητα. «Δεν χωράω ποτέ να περάσω ανάμεσα σε κόσμο στις παμπ. Μόλις πάω να σηκωθώ ή να στρίψω εκτοξεύω ποτήρια μπύρας στον αέρα. Δεν μπαίνω καν να ψωνίσω με μικρα μαγαζιά γιατί ρίχνω τα πράγματα από τα ράφια» εξηγεί.

Πλέον, λόγω του μεγάλου της στήθους, η νεαρή φοιτήτρια δεν μπορεί καν να γυμναστεί και πιστεύει ότι, αν δεν αλλάξει κάτι, η επιβάρυνση στο σώμα και την ψυχολογία της θα συνεχίσει να μεγαλώνει, έως ότου γίνει μη αναστρέψιμη.

Η νεαρή κοπέλα, που ονειρεύεται να φτάσει με την επέμβαση σε μέγεθος cup D, κατέφυγε αρχικά στο NHS ζητώντας να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης σμίκρυνσης για λόγους υγείας. Ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε καθώς το στήθος της είναι λίγο μικρότερο από εκείνο που θα δικαιολογούσε την επέμβαση. Έτσι σκέφτηκε να ζητήσει χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας GoFundMe, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει σύντομα να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της για μια φυσιολογική ζωή.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη