"Δεν μου έμεινε τίποτε, τα έχασα όλα

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ένας από τις πιο ισχυρούς επιχειρηματίες, της αθηναϊκής διασκέδασης με θρυλικά μαγαζιά όπως η “Νεράϊδα”, στην οποία φιλοξενήθηκαν και τραγούδησαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο 70χρονος, σήμερα, πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού νυχτερινού κέντρου περνά δύσκολες στιγμές, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Στηβ Κακέτσης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του, ως επιχειρηματίας, με τις λέξεις γαλαντόμος, καλοπληρωτής, αξιοσέβαστος στην πιάτσα της νυχτερινής διασκέδασης, ντόμπρος και ειλικρινής ανοίγει την καρδιά του, στο TLife.gr και περιγράφει τη δύσκολη, οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει, λέγοντας πως σήμερα ζει με τις αναμνήσεις, δεν του έχει μείνει τίποτα από την περιουσία που είχε και πως ο μονάκριβος γιος του, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αμερική είναι εκείνος που τον στηρίζει.

-Είστε ένας άνθρωπος που βιώσατε μεγάλες στιγμές δόξας, συνεργαστήκατε με τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάνοντας έναν απολογισμό τι κρατάτε;

Δεν έμεινε τίποτα κοριτσάκι μου, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει.. Ζω με τις αναμνήσεις μου.


-Υπήρξατε πολύ ισχυρός επιχειρηματίας, έχετε περάσει δύσκολες στιγμές;

Όχι πέρασα, τώρα περνάω δύσκολα…

Ο Στηβ Κακέτσης με ειλικρίνεια και χωρίς να μασά τα λόγια του, μιλά στο TLife για την οικονομική καταστροφή την οποία υπέστη, όταν είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει και να βάζει λουκέτο στο μαγαζί του, λόγω χρεών.

Ο Στιβ Κακέτσης έχοντας ψυχή αντρίκια, έδωσε τη δική του μάχη, για να διαχειριστεί υλικά και ψυχικά όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση, με τα χρέη στο Δημόσιο που είχαν συσσωρευτεί. Μάλιστα εξηγεί στο TLife ότι λόγω των οφειλών, δεν μπορεί να πάρει σύνταξη.


Πώς, όμως, ζει σήμερα ο άλλοτε κραταιός άντρας της νυχτερινής διασκέδασης; Όπως λέει στο TLife, βιοπορίζεται από κάποιες οικονομίες που έχει, ωστόσο “τα έτοιμα τελειώνουν” όπως δηλώνει. Λέει, επίσης ότι ο γιος του Μάκης, το καμάρι του είναι εκείνος που τον στηρίζει σε όλο αυτό το δύσκολο μονοπάτι που διανύει στη ζωή του, ο 70χρονος πρώην επιχειρηματίας.

Ο Μάκης Κακέτσης είναι το μοναχοπαίδι του επιχειρηματία με την αγαπημένη ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχοντας σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, o 43χρονος, σήμερα, Μάκης Κακέτσης ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη όπου διατηρεί το δικό του χρηματιστηριακό γραφείο. Με τον πατέρα του έχουν χτίσει μια πολύ ζεστή ανθρώπινη σχέση με την αγάπη και το ενδιαφέρον να είναι ουσιαστικά στη ζωή τους.

-Παίρνετε σύνταξη έτσι δεν είναι;
Όχι όχι. Άμα χρωστάς στο δημόσιο πώς να πάρεις σύνταξη
-Πώς τα βγάζετε πέρα; Πώς συντηρείστε
Ζω από τα έτοιμα που έχω.
-Δεν νιώθετε ανασφάλεια ότι τα έτοιμα τελειώνουν;
Έχω το γιο μου, ο οποίος με στηρίζει.

-Για τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί έχετε προχωρήσει σε κάποια ρύθμιση;
-Βέβαια,ναι

Τέλος, ο Στηβ Κακέτσης αναφέρει πως λόγω χρεών αναγκάστηκε, πέρυσι, να προχωρήσει στην πώληση του σπιτιού του και σήμερα ζει στο νοίκι.
“Βέβαια και τώρα ζω στο ενοίκιο, τι να κάνω, να μείνω στο δρόμο; Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη