Περιφερειακή σύμβουλος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη από την ξαπλώστρα παραλίας

Οι αναπαυτικές καρέκλες στην εκάστοτε αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπως αυτή του Πολεμικού Μουσείου όπου συνεδρίαζε παλιότερα, ανήκουν στο παρελθόν λόγω κορωνοϊού.

Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω επιβάλλοντας τις διαδυκτιακές συνεδριάσεις και ο κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος συμμετέχει από χώρο της επιλογής του μέσω της κάμερας του υπολογιστή του.

Από τη νέα πραγματικότητα δεν θα μπορούσαν να λείπουν όμως και τα ευτράπελα, αφού οι συνεδριάσεις ξεκινούν συνήθως στις 3:30 το μεσημέρι και τελειώνουν μετά τα μεσάνυχτα. 
Σε αυτό το διάστημα οι ανοιχτές κάμερες καταγράφουν σκηνές απείρου κάλλους, αφού οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχει παρατηρηθεί να κάνουν διάλειμμα για φαγητό, να σηκώνονται για δουλειές και να αποκαλύπτεται ότι είναι …ευπρεπώς ενδεδυμένοι μόνο από τη μέση και πάνω, να εξαφανίζονται από το πλάνο, ή ακόμα και να παραδίδονται για λίγο στις αγκάλες του Μορφέα.

Συμμετοχή και από την ξαπλώστρα.
Η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμαρά, που έχει εκλεγεί με τον Γιώργο Πατούλη έκανε καλοκαιρινή εμφάνιση, καθώς συμμετείχε στην συνεδρίαση από ξαπλώστρα σε παραλία. Η κάμερα την κατέγραψε να απολαμβάνει τον καφέ της σε κοντινό πλάνο ενώ πίσω περνούσαν λουόμενοι με τα μαγιό τους. Η εμφάνισή της δεν κράτησε πολύ αφού λίγο αργότερα η εικόνα χάθηκε από την τηλεδιάσκεψη, την ώρα που τα σχόλια έπεφταν βροχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη