Θεσσαλονίκη : Ολες οι σημερινές συγκεντρώσεις και πορείες

Συγκεντρώσεις και πορείες θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο 12/9, λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού στην πόλη με αφορμή τη διεξαγωγή του Thessaloniki Helexpo Forum. Μετά τις 17:00 το κέντρο της Θεσσαλονίκης  αναμένεται να είναι απροσπέλαστο λόγω των έξι διαφορετικών σημείων συγκεντρώσεων.
  • Συλλαλητήριο με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα οργανώνει η ΑΔΕΔΥ, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στο άγαλμα του Βενιζέλου, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για το Thessaloniki Helexpo Forum.
  • Στις 6 μ.μ. η ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης) καλεί στη συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και συνάντηση με τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους φοιτητικούς συλλόγους που θα πορευτούν ως εκεί από τις κατά τόπους προσυγκεντρώσεις, «για ενωτική και ανεξάρτητη από την κυβερνητική και εργοδοτική συνδικαλιστική γραφειοκρατία, πορεία ως τη ΧΑΝΘ».
  • Στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία ΧΑΝΘ καλεί το Π.Α.ΜΕ. Θα ακολουθήσει πορεία.
  • Στις 5:30 μμ στη συμβολή των οδών Αγ. Σοφίας με Εγνατία και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί πορεία από συνδικάτα από το άγαλμα Βενιζέλου προς το Βελλίδειο.
  • Στην Καμάρα το απόγευμα στις 6, από την εξωκοινοβουλευτικής αριστερά, συλλογικότητες καθώς και από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.
  • Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μιλήσει στις 18:30 ο Ηλίας Κασιδιάρης. Θα ακολουθήσει πορεία στο Βελλίδειο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη