Νέος χωρισμός, στην Ελληνική showbiz

Νέος χωρισμός, στην Ελληνική showbiz
Η τσαχπίνα κωμική ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και ο γοητευτικός συνάδελφός της Χρήστος Γιάνναρης, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, o χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος και επιθυμία και των δύο είναι να πάρει όσο το δυνατόν λιγότερη έκταση. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονταν αρκετά χρόνια, ωστόσο το 2016, στη θεατρική παράσταση «Άμλετ ο Β΄», ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.


Η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους σιγά σιγά έγινε μια ωραία φιλία που κράτησε δύο χρόνια. Η φιλία εξελίχθηκε σε σχέση, καθώς ο Χρήστος, ο οποίος ζούσε στη Γερμανία και γύρισε οριστικά στην Ελλάδα, βρήκε μαζί με τη δουλειά στο θέατρο και μια όμορφη αγκαλιά, αυτήν της Βάσως. 
Η ηθοποιός είχε βρει ξανά τη χαρά στα προσωπικά της, μετά τον χωρισμό της από τον επί πέντε περίπου χρόνια Κύπριο προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδημο Παπαβασιλείου.

Ωστόσο, η σχέση με τον όμορφο Χρήστο Γιάνναρη δεν κατέληξε σε γάμο, αλλά σε βελούδινο χωρισμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Νews», το πρώην ζευγάρι επέλεξε αθόρυβα να τραβήξει δρόμους διαφορετικούς, με την ηθοποιό να αφοσιώνεται στην κόρη της, Μαρίλια, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον γοητευτικό και ταλαντούχο συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη