Σφαγή άντρα, μετά από ραντεβού στο Tinder

Αντρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ενώ "συνευρίσκονταν ερωτικά" με μια γυναίκα και το σώμα του τεμαχίστηκε έπειτα σε περίπου δώδεκα κομμάτια, λέει η αστυνομία. 
Ο 32χρονος άντρας οδηγήθηκε σε ένα διαμέρισμα από ένα ζευγάρι που τον στόχευε επειδή πίστευαν ότι ήταν πλούσιος.
Αντιμετωπίζουν πλέον τη θανατική ποινή εάν καταδικαστούν. 

Καθώς το θύμα είχε επαφή με 27χρονη γυναίκα, ο 26χρονος φίλος της, ο οποίος κρυβόταν σε ένα μπάνιο, εμφανίστηκε και άρχισε να χτυπά τον άνδρα με τούβλο, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Ο άνδρας στη συνέχεια μαχαιρώθηκε επανειλημμένα μέχρι που πέθανε στο διαμέρισμα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. 
Αφού σκότωσε τον άντρα, το ζευγάρι δεν ήξερε τι να κάνει με το σώμα του, οπότε βγήκαν έξω και αγόρασαν ένα μαχαίρι και άρχισαν να κόβουν το πτώμα μέσα στο διαμέρισμα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, δήλωσε η αστυνομία. 

Το ζευγάρι κατηγορείται ότι έκοψε το σώμα του άνδρα σε 12 κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια τυλίχθηκαν σε πλαστικές σακούλες και γέμισαν δύο σακίδια και μια βαλίτσα, ανέφερε η ιστοσελίδα ειδήσεων της Coconuts. 

Η αρχηγός της αστυνομίας Νάνα Σουτζάνα είπε ότι η γυναίκα, που ταυτοποιήθηκε με τα αρχικά της LAS, συνάντησε το θύμα, RHW, στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder και στη συνέχεια η συνομιλία τους μεταφέρθηκε στο WhatsApp.

Συμφώνησαν να συναντηθούν και να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για πέντε ημέρες, φτάνοντας στις 9 Σεπτεμβρίου, την ημέρα της δολοφονίας. 

Η ληστεία ήταν το κίνητρο, καθώς οι ύποπτοι πίστευαν ότι το θύμα ήταν οικονομικά λόγω της δουλειάς του ως διαχειριστή ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε κατασκευαστική εταιρεία. 
Μετά τη δολοφονία, το ζευγάρι άρπαξε από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος περίπου 5.000 £ και χρησιμοποίησε τα μετρητά για να αγοράσει μια μοτοσικλέτα, χρυσό, πολύτιμα μέταλλα και να νοικιάσει ένα διαμέρισμα, πρόσθεσε η αρχηγός της αστυνομίας. 

Ο άντρας ύποπτος αντιστάθηκε στη σύλληψη και πυροβολήθηκε και στα δύο πόδια, δήλωσε η αστυνομία. Το ζευγάρι κατηγορήθηκε για προμελέτη δολοφονία και κλοπή. Εάν καταδικαστεί για δολοφονία, θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη