Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη : Πάνω από 10 κρούσματα κορωναϊού στο προσωπικό Νοσοκομείου

Χειροτερεύει η κατάσταση με τον κορωναϊό στην Θεσσαλονίκη καθώς ένα μεγάλο νοσοκομείο της πόλης, το ΑΧΕΠΑ έχει μετατραπεί σε εστία κορωναϊού .

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έχουν βρεθεί από χθες μέχρι σήμερα πάνω από 10 κρούσματα κορωναϊού σε διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. 

Όπως τονίζουν η διασπορά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου είναι ανυπολόγιστη και οι υγειονομικοί είναι πολύ ανήσυχοι και κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε τεστ.

Όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ υπάρχει φόβος ότι η διασπορά είναι ακόμα μεγαλύτερη και η αγωνία έχει κορυφωθεί. Σημειώνεται ότι ακόμα και με 10 κρούσματα το νοσοκομείο αποδυναμώνεται καθώς οι εργαζόμενοι θα πρέπει είτε έχουν συμπτώματα, είτε όχι να μπουν σε καραντίνα.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας 19/10/2020 έγινε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους τοπικούς φορείς της πόλης και επίσης όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην κατανομή που δημοσιοποίησε στην Θεσσαλονίκη η τάση είναι αυξητική με χθες να καταγράφονται 49 κρούσματα κορονοϊού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη