"Με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς ;"

Οι τρεις ερωτήσεις και το σχόλιο από τις Σφήκες που έκαναν έξαλλη τη Ζήνα Κουτσελίνη και αποχώρησε από την εκπομπή του Αρναούτογλου.

Πριν από δύο μέρες έγινε γνωστό ότι κατέληξε σε ναυάγιο η συνέντευξη που επρόκειτο να δώσει η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show". Πληροφορίες ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι "Σφήκες", τα τρία κορίτσια που αντικαθιστούν τη φετινή σεζόν τις περσινές "Μύγες".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN "Ευτυχείτε” τα τρία κορίτσια της εκπομπής έκαναν ερωτήσεις στη Ζήνα Κουτσελίνη που την έφεραν σε δύσκολη θέση και συγκεκριμένα φέρεται να τη ρώτησαν: 
"Με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς;", "έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου;" και "σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής;".

Αυτό όμως που πραγματικά εξόργισε την παρουσιάστρια και αποφάσισε να αποχωρήσει από το γύρισμα ήταν η δήλωση της Σούπερ Κικής "Με κούρασες, σε βαρέθηκα".

Υπενθυμίζεται ότι λίγο αργότερα, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε δηλώσει ότι αγαπά και εκτιμά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησής της.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε ότι δεν θέλει να πει κάτι επί του θέματος και διευκρίνισε ότι εξαρτάται από τη Ζήνα Κουτσελίνη το αν θα γίνει τελικά η συνέντευξή τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη