"Ο πατέρας μου πέθανε, ενώ έκανε έρωτα με την μητέρα μου"

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μάθιου Μακόναχι ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου με τα απομνηνομεύματά του που θα έχει τον τίτλο «Greenlights».
Όπως γράφει, σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικό περιοδικό, ο πατέρας του, Τζέιμς Ντόναλντ Μακόναχι πέθανε ενώ έκανε έρωτα  με την σύζυγό του και μητέρα του ηθοποιού Κέι.

«Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. "Ο πατέρας σου πέθανε" μου είπε. Τα γόνατά μου λύγισαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο πατέρας μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Μόνο η μαμά. Το έλεγε πάντα και σε μένα και στα αδέρφια μου. "Παιδιά όταν θα φύγω, θα κάνω έρωτα στη μητέρα σας. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή όταν ήρθε σε οργασμό» γράφει ο Μακόναχι.

Ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού πέθανε το 1992. Ο Τζέιμς Μακόναχι είχε μια χαλαρή σχέση με την σύζυγό του κατά τη διάρκεια της οποίας παντρεύτηκαν τρεις φορές με τον Μάθιου να έρχεται στη ζωή λίγο μετά τον τρίτο γάμο.

«Κάποιες φορές ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Όπως γράφω στο βιβλίο, έτσι επικοινωνούσαν με τη μητέρα μου. Χώρισαν δύο φορές, παντρεύτηκαν τρεις. Μου έμοιαζαν σαν τον Ειρηνικό Ωκεανό σε καταιγίδα» έχει δηλώσει για τον πατέρα του ο Μακόναχι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη