Ομάδα απέλυσε την ...μασκότ της !!!

Την ώρα που η Άρσεναλ ετοιμάζεται να παραχωρήσει τους Λούκας Τορέιρα και Ματέο Γκεντουζί στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, οι φίλοι της λονδρέζικης ομάδας ενημερώθηκαν πως θα χάσουν και την αγαπημένη τους... μασκότ!

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο «Gunnersaurus», η θρυλική μασκότ των «κανονιέρηδων», απολύθηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, ως μέρος του πλάνου περικοπών που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος, ελέω της πανδημίας του κορονοϊού και των μειωμένων εσόδων του.

Ο Τζέρι Κούι, που φορούσε τη στολή της μασκότ από το 1993, ενημερώθηκε για την απόλυσή του το πρωί της Δευτέρας (5/10), καθώς το κλαμπ έκρινε την παρουσία του ως περιττή, απ' τη στιγμή που δεν αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα οπαδοί στο «Emirates» λόγω του κορονοϊού.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ πάντως αντέδρασαν πολύ έντονα στην απόφαση της διοίκησης του συλλόγου και μάλιστα ξεκίνησαν κι έναν έρανο στο GoFundMe, υπέρ του Κούι, όπου σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 1.000 λίρες Αγγλίας.

«Ο "Gunnersaurus" είναι η μασκότ της Άρσεναλ εδώ και 27 χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του κλαμπ και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να... εξαφανιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά μία ιστοσελίδα φίλων της αγγλικής ομάδας.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη