"Μανούρες και ξεκατινιάσματα" στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εμπλακεί σε τσακωμό για ένα τσιφτετέλι !!!

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στον ΣΚΑΙ; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός, για παράδειγμα, είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη. Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει. Οι αντοχές του παρουσιαστή και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε, διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη