Χώρια ζουν πλέον η Άλκηστις με την Ντέμη

Κρίση στο γάμο της Ντέμης Γεωργίου και της Άλκηστης Αλεξανδράτου: «Είναι ένας περίεργος χωρισμός – Με εγκατέλειψε»

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της περνάει η πρώην παίκτρια του «Master Chef» καθώς ο γάμος της με την Άλκηστης Αλεξανδράτου περνάει κρίση.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up» παραδέχτηκε το δυσάρεστο αυτό γεγονός και εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή ότι βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής της κυρίως συναισθηματικά.


«Είναι ένας περίεργος χωρισμός. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο. Μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση αλλά πάντα κρύβει από πίσω. Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική. Δεν ήταν τόσο τα προσωπικά προβλήματα που είχαμε όσο αυτά που δημιουργήθηκαν μετά το ριάλιτι, με τη δημοσιότητα, το bullying, την υπερπροβολή. Η Άλκηστις σχεδόν το προκάλεσε. Εγώ δεν είχα κανένα σκοπό να μπω στο MasterChef. Mε την παρότρυνσή της έγινε. Και θα έπρεπε να έχει δει τι γίνεται πίσω από όλο αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα. Ήταν too much. Eίναι δύσκολα, περνάω δύσκολα και είμαι αρκετά μπερδεμένη συναισθηματικά λόγω της εγκατάλειψης. Kάθε εμπόδιο και αποχαιρετισμός για καλό είναι».
Αναφορικά με τη λύση του σύμφωνου συμβίωσης η ίδια αποκάλυψε:
«Δεν έχει πέσει στο τραπέζι αλλά λόγω συντεταγμένων, λόγω του ότι εγώ εδώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και εκείνη εκεί είναι με πρόγραμμα, οπότε μιλάμε λίγο δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη