Στηβ Ντούζος : Δε φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα ο αγαπημένος “Mπίλιας”

Ο Στηβ Ντούζος παραχώρησε συνέντευξη μετά από πολύ καιρό.
Αποκάλυψε πως είναι πολύ ευτυχισμένος γιατί έχει… 50 παιδιά, αναφερόμενος στον παιδικό σταθμό που διατηρεί.
Είπε χαρακτηριστικά: “Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό. Μου λένε, πόσα παιδιά έχεις; Λέω 50! Για ‘μένα είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας.”
Συνέχισε, λέγοντας πως η ενασχόλησή του αυτή οφείλεται στην κόρη του την Άρτεμη, η οποία πέρασε δύσκολα σχολικά χρόνια καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα δυσλεξίας, ανάγνωσης και συγκέντρωσης. Σημειώνεται πως η Άρτεμις σήμερα σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας.
Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια του, αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Ανέφερε ότι έχει περάσει 4 εμφράγματα, μια ανακοπή και έχει κάνει τέσσερα μπαλονάκια. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πέρασε 40 μέρες σε κώμα. Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της κακής ζωής που έκανε.

«Την πρώτη μου μηχανή την πήρα όταν ήμουν 13 χρόνων. Στον δρόμο όταν με βλέπουν με την μηχανή, με φωνάζουν “Μπίλια”! Δεν θα είμαι στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Έχω μεγαλώσει! Το κωμικό δεν μου βγαίνει. Έχω μεγαλώσει, έχω βαρύνει! Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό. Είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας! Η κόρη μου είχε προβλήματα δυσλεξίας. Ανοίξαμε τον παιδικό σταθμό για να τον προετοιμάσουμε για εκείνη. Δεν αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα bullying για τα κιλά μου. Είχα τον αέρα της Αμερικής! Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής! Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί από το 1996, έχουμε 16 χρόνια διαφορά!», είπε μεταξύ άλλων ο Στηβ Ντούζος.

Όσο για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή είπε:«Είχα την ατυχία αυτή. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη και στο Εφετείο με πρόταση Εισαγγελέως αθωώθηκα παμψηφεί. Έβγαλα ένα χρόνο στη φυλακή και μου είπαν συγγνώμη. Περνάς φρίκη! Σου λείπει η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, το όνομα που έχεις χτίσει. Όλα! Και λίγα ακούτε για τις φυλακές…».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη