Rise scooters : Μεγάλη έκπτωση για τους φοιτητές της Θεσσαλονίκης

Η γνωστή εταιρεία της Θεσσαλονίκης Rise scooters παρέχει στους φοιτητές που ζουν ή κινούνται στην πόλη μας, έκπτωση ύψους 25% για την ενοικίαση των ηλεκτρικών πατινιών της.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Navona", δημοφιλές bar restaurant στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ο γενικός διευθυντής και μέτοχος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κουντουρίδης, παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας τις δραστηριότητες της επιχείρησης, καθώς και τη νέα μεγάλη προσφορά γεια τους φοιτητές που ζουν και κινούνται στην Θεσσαλονίκη.

Η Rise scooters που δραστηριοποιείται εδώ και κοντά τρία χρόνια στην πόλη μας, είναι μία startup επιχείρηση με έδρα και βάση την Θεσσαλονίκη.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως μία μικρή επιχείρηση στήθηκε στην Θεσσαλονίκη, έχοντας ως αντίπαλο δέος δύο παγκόσμια μεγαθήρια του micromobility, που εκείνο το διάστημα επίσης είχαν αναπτύξει στην πόλη μας δύο μεγάλους στόλους ηλεκτροκίνητων πατινιών.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα και εν μέσω της πανδημίας, η μία μεγάλη επιχείρηση αποσύρθηκε από την πόλη μας, την στιγμή που η Rise scooters είχε ήδη αναπτύξει στην Θεσσαλονίκη, ένα στόλο 300 περίπου πατινιών.

Από τότε έχρι σήμερα, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες που υφίστανται, λόγω της πανδημίας και της αναμενόμενης οικονομικής συρρίκνωσης, η Rise ανανέωσε κατά πολύ μεγάλο μέρος τον στόλο των καινούργιων ηλεκτροκίνητων σκούτερ της, με ένα νέο υπερσύγχρονο μοντέλο, τελευταία λέξη της τεχνολογίας σύμφωνα με τον κύριο Κουντουρίδη. 

Σήμερα στην πόλη μας κυκλοφορούν καθημερινά εκατοντάδες ηλεκτροκίνητα πατίνια της Rise, σύμφωνα μάλιστα και με τους κανόνες Υγείας και Ασφάλειας που έχουν τεθεί από τον ΕΟΔΥ. 

Η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για την αναγνώριση και την υποστήριξη που δείχνει στα Rise scooters και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, προσφέρει έκπτωση 25% στην τιμή ενοικίασης των ηλεκτροκίνητων πατινιών της, στους φοιτητές που κινούνται στην πόλη μας.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατεβάσουν το application της εταιρείας σε κινητά και tablet και αφού ακολουθήσουν μία σύντομη και απλή διαδικασία ταυτοποίησης μπορούν να χρησιμοποιούν σκούτερ με την προαναφερόμενη έκπτωση.






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη