Σύλληψη 24χρονης και πρόστιμο 3 χιλιάρικα για πάρτι σε ξενοδοχείο

Το lockdown έχει τεθεί σε ισχύ, ωστόσο, όπως φαίνεται, κάποιοι μοιάζουν απτόητοι και από τους περιορισμούς και από το γεγονός ότι ο κορωνοϊός βρίσκεται σε τρομερή έξαρση απειλώντας ανθρώπινες ζωές.

Χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη για πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με τη συμμετοχή 31 ατόμων. Πάρτι το οποίο είχε διοργανώσει 24χρονη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, η οποία και συνελήφθη.

Ολα ξεκίνησαν όταν στις 2:30 τη νύχτα πολίτης κάλεσε στο 100 και δήλωσε ότι ενημερώθηκε μέσω των social media πως σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 127 με την επωνυμία Smart Hotel,θα διοργανωθεί πάρτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις με επικεφαλής τον βραδινό επόπτη Αθηνών και στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα που είχαν διοργανώσει πάρτι.
Κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, αλλά και συνάθροιση. Επίσης συνελήφθη ημεδαπή 24 ετών ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι ήταν παρόντες και 7 παίκτες ομάδας της Σούπερ Λιγκ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη