Θεσσαλονίκη : "Μαγειρέματα" υποψηφίων Βουλευτών στην Νέα Δημοκρατία

Όσο και αν η πανδημία έχει επισκιάσει τις κόντρες μεταξύ των γαλάζιων βουλευτών, ενόψει της επόμενης εκλογικής μάχης οι συζητήσεις δεν λείπουν στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας. 
Η αύξηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ήταν μεγάλη, από έξι βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές του 2015, το 2019 εξελέγησαν 10, με τις διαφορές σε ψήφους μεταξύ τους, να μην είναι μεγάλες.

Από από τους σημερινούς βουλευτές, της Α' Θεσσαλονίκης, εκτός του Κώστα Καραμανλή που δεν δημοσιοποιεί τις προθέσεις του, όλοι οι υπόλοιποι θα διεκδικήσουν επανεκλογή τους.

"Φαβορί" για εκλογή όπως αναφέρει το parapolitika.gr, θεωρούνται οι Διαμαντής Γκολιδάκης και Δημήτρς Βενιέρης, που στην πρώτη τους εμφάνιση τα πήγαν εξαιρετικά.



Ερωτηματικό παραμένει τι θα κάνουν οι δύο άλλοι επιλαχόντες υποψήφιοι βουλευτές Ταχιάος και Κοκκόρης, που δεν τα πήγαν καλά, με δεδομένη την έως τώρα δυναμική τους.

Ο Νίκος Ταχιάος, που θεωρείται στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, νυν Πρόεδρος της "Αττικό Μετρό", για να είναι υποψήφιος, πρέπει να παραιτηθεί 18 μήνες πριν την προθεσμία των επόμενων εκλογών.


Καινούργια ονόματα δεν έχουν ακουστεί, ενώ ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή .


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη