Ο "Καμμένος" Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Χαϊκάλης, κατά του εμβολιασμού

Ενάντια στο εμβόλιο για τον κορωναϊό, παίρνει ο ηθοποιός και άλλοτε υπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης.

Σε χθεσινή ανάρτησή του, γνωστός δικηγόρος που τάσσεται κατά του εμβολιασμού για τον κορωναϊο, ζήτησε από τους ακολούθους του να γράψουν ένα ΟΧΙ, αν διαφωνούν με τον «υποχρεωτικό εμβολιασμό» (σημειώνεται, βέβαια, ότι θα είναι προαιρετικός).


Σε αυτή την ανάρτηση-κάλεσμα, ο Παύλος Χαϊκάλης, έγραψε: «ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ».





Χαϊκάλης: «Η αστρολογία πρέπει να μπει ως μάθημα στα σχολεία και είναι η μεγάλη αγάπη μου όχι το θέατρο»

Πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί στη σχέση του με την αστρολογία, υποστηρίζοντας πώς η μελέτη των πλανητών τον έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία.

Όπως είπε, η αστρολογία είναι η μεγάλη του αγάπη και πρόσθεσε ότι το θέατρο πλέον δεν τον ικανοποιεί.

Μάλιστα, είπε στην Άση Μπήλιου πως «η αστρολογία πρέπει να μπει ως μάθημα στα σχολεία». «Όσο κι αν με κοροϊδεύουν για αυτό που λέω κρατώ τη ρήση του Νεύτωνα που λέει πως εσείς διαφωνείτε με την αστρολογία ενώ εγώ την έχω σπουδάσει», τόνισε ο ηθοποιός υπερασπιζόμενος την άποψή του σε ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοιου είδους δήλωση από έναν πρώην βουλευτή.

«Η αστρολογία δεν είναι απλώς ένα καρμικό στοιχείο αλλά είναι η παρέμβαση του ανθρώπου για το πως μπορεί ο ίδιος να αλλάξει πράγματα» υπογράμμισε, ολοκληρώνοντας την πρόταση του για την αναβάθμιση της ποιότητας της Παιδείας στην Ελλάδα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη