Γιατί η Μπαρτσελόνα πούλησε τον Μαραντόνα στην Νάπολι

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο καταλανικό TV3, ο Γιόζεπ Λουός Νούνιεζ, που υπήρξε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα την εποχή που βρέθηκε στην ομάδα ο “θρυλικός” Ντιέγκο Μαραντόνα, αποκάλυψε γιατί η θητεία του Αργεντινού στη Βαρκελώνη ήταν τόσο σύντομη, αφού παρέμεινε εκεί μόλις για δύο σεζόν.

Είχα ειδοποιήσεις από την Αστυνομία ότι ο Μαραντόνα έκανε χρήση ναρκωτικών και πήγα και του ζήτησα το λόγο, αλλά αυτός αρνήθηκε τα πάντα”, δήλωσε αρχικά ο Νούνιεζ που “έσπασε” τη σιωπή του μετά από σχεδόν 20 χρόνια. 

“Όπως ξέρετε στη Μπαρτσελόνα θέλουμε παίκτες που αποτελούν πρότυπα για τους φιλάθλους και δεν επιδιώκουμε την αρνητική δημοσιότητα”, προσέθεσε, αλλά παρ’ όλα αυτά όπως είπε άλλος ήταν ο λόγος που ο Μαραντόνα αποχώρησε και είχε να κάνει με τα χρήματα.

“Ήταν επιθυμία του να αποχωρήσει καθώς είχε μία καλύτερη προσφορά από τη Νάπολι. Δεν έχω συναντήσει ξανά παίκτη να αφήνει την Μπαρτσελόνα λόγω χρημάτων, αλλά κάθε επαγγελματίας κάνει την επιλογή που θεωρεί καλύτερη για την καριέρα του και αυτό νομίζω μπορεί να το καταλάβει κάθε φίλαθλος”, είπε κλείνοντας ο Νούνιεζ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη