Σταρ Ελλάς ζευγάρι με τον "Βασιλιά των τσιγγάνων", Βιλανάκη


 

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν η Διονυσία Κουκίου και ο Μάρκος Βιλανάκης. Η πρώην Σταρ Ελλάς του 2008 και ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Λάρισα, γνωστός και ως “βασιλιάς των τσιγγάνων” είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άλλωστε η Διονυσία είναι χαμηλών τόνων και δεν μιλάει για τα προσωπικά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα “On time”, το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού συγκατοικεί στη Γλυφάδα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή τους χτύπησε έρωτας κεραυνοβόλος, αφού ο Μάρκος την πολιόρκησε μέχρι που την κατέκτησε. Η Διονυσία έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ εδώ και χρόνια, καθώς είναι επιχειρηματίας και διατηρεί δύο κέντρα σολάριουμ σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. 

Το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και τα καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές ταξιδεύει στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου, μιας η οικογένειά του λατρεύει τη Διονυσία. Το Σάββατο το μεσημέρι το ζευγάρι απόλαυσε το γεύμα του σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και όσοι τους είδαν έκαναν λόγο για το πόσο ερωτευμένοι είναι. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη