Καθαρισμός ρεμάτων στην Κασσάνδρα

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ζωνών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κασσάνδρας, σε σημεία όπου η βλάστηση εκατέρωθεν του δρόμου προκαλεί κυρίως πρόβλημα ορατότητας στους οδηγούς και εγκυμονεί κινδύνους πυρκαγιάς όπως επίσης συνεχίζεται και ο καθαρισμός ρεμάτων για την ασφάλεια των πολιτών και των οικιστικών συνόλων.

Μετά από άριστη συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο εντοπίστηκαν όλα τα προβλήματα του οδικού δικτύου αλλά και τα προβλήματα στα ρέματα και ξεκίνησε σταδιακά τόσο ο καθαρισμός όσο και η διάνοιξη στα ρέματα.

Καθαρίζονται ήδη τα δύο ρέματα της Σίβηρης και θα ακολουθήσει το ρέμα του Παλιουρίου ενώ κατά τον ίδιο τρόπο θα γίνει καθαρισμός σε μεγάλο αριθμό ρεμάτων.

Επίσης, συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας καθάρισαν τα σημεία του οδικού δικτύου Κασσάνδρειας - Καλλιθέας ενώ μετά το επαρχιακό οδικό δίκτυο,καθαρισμοί θα ακολουθήσουν και στις δημοτικές οδούς.

Έχουν ήδη προηγηθεί επεμβάσεις με ειδικό ελκυστήρα καθαρισμού των ερεισμάτων ,πρανών και νησίδων.
Όπως επίσης και κλαδευτικές εργασίες σε δέντρα και σε θαμνώδη βλάστηση στις δύο πλευρές του οδικού δικτύου.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά ευχαριστεί δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο για την άψογη συνεργασία που έχουν αναπτύξει προς όφελος της Κασσάνδρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη