Μακεδονία : Αυτοκτονία μητέρας τεσσάρων παιδιών

Αυτοκτόνησε 51χρονη γυναίκα, μητέρα 4 παιδιών
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Καβάλα, για τον τραγικό θάνατο μιας γυναίκας 51 ετών, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης, όπου νοσηλευόταν με κορωναϊό. 
Ο θάνατός της υπήρξε ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε διαγνωστεί με κορωναϊό, ενώ μόλις μια ημέρα νωρίτερα, είχε προσπαθήσει και πάλι να βάλει τέλος στη ζωή της. 
Τότε έφτασε μόνη στην πλαζ στη περιοχή Γλάστρες στο Παληό Καβάλας και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στη θάλασσα. 
Ωστόσο, τότε έγινε άμεσα αντιληπτή από τους περίοικους. Η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση φώναζε συνεχώς ότι έχει προσβληθεί από κορωναϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η γυναίκα παρακολουθούνταν από ψυχολόγο. Σημειώνεται πως οι ψυχολογικές επιπτώσεις της καραντίνας ανησυχούν τους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας σε όλες τις χώρες όπου έχει επιβληθεί εκ νέου καραντίνα. 
Έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει ανησυχητική αύξηση του άγχους και της κατάθλιψης στον γενικό πληθυσμό. Κατά την καραντίνα της Άνοιξης πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για ψυχολογική πίεση, ενώ η κατάσταση όσων αντιμετώπιζαν ήδη ψυχολογικά προβλήματα επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη