Θεσσαλονίκη : Νέα διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο

Με πρόεδρο τον Παντελή Φιλιππίδη, ο οποίος εκλέγεται σε αυτή τη θέση από το 2014, συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ). 
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του για τη νέα θητεία, ο κ.Φιλιππίδης επισήμανε πως, εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, οι λύσεις που απαιτούνται για τη στήριξη των επιχειρήσεων πρέπει να είναι «δραστικές, ουσιώδεις και άμεσες» και «να θεραπεύουν το πρόβλημα, αντί απλά να το μεταθέτουν».

«Τη στιγμή που η Θεσσαλονίκη πλήττεται από την πανδημία, χρειάζονται δραστικές αποφάσεις στον τομέα της υγείας αλλά και της οικονομίας. 
Ο ΕΣΘ συντάσσεται με τη συλλογική προσπάθεια της πόλης για την ανάσχεση της πανδημίας. Χαιρετίζει αποφάσεις και πρωτοβουλίες που λαμβάνονται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα τη μείωση των δημοτικών τελών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τις προσπάθειες για ανάταξη και ενίσχυση των συγκοινωνιών. 

Αντίστοιχα,υπογράμμισε, τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για οικονομική ενίσχυση του επιχειρείν και τις δέσμες μέτρων του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ελάφρυνση των κατοίκων και των επιχειρηματιών» , προσθέτοντας πως, σε κάθε περίπτωση, η προστασία της δημόσιας υγείας είναι αναμφίβολα πρώτη προτεραιότητα.

Ως προς την υπόλοιπη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΘ, καθήκοντα πρώτου, δεύτερου και τρίτου αντιπροέδρου αναλαμβάνουν οι Κοσμάς Καλογιάννης, Νικόλαος Ιωάννου και Θεόδωρος-Νίκος Χιονίδης αντίστοιχα, γενικού γραμματέα ο Πάνος Μενεξόπουλος και ταμία η Μαρία Χαραλαμπίδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη