Λ. Κουτσόπουλος : 23χρονη ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες", του έκλεψε την καρδιά ;

Όλα δείχνουν πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο της πανέμορφης ηθοποιού, Χρύσας Μιχαλοπούλου. 

Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα πως ο αγαπημένος κριτής του MasterChef διατηρεί σχέση με την 23χρονη ηθοποιό, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες. 
Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που οι paparazzi έχουν τσακώσει το φημολογούμενο ζευγάρι είτε σε δημόσιες εμφανίσεις είτε σε βόλτες του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και έχει αγαπηθεί από το κοινό, για το αστείρευτο χιούμορ του και τις θεϊκές του ατάκες στο MasterChef. Ο καταξιωμένος σεφ, ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά του.

Ποια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου
Η Χρύσα είναι μόλις 23 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1 Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ. Η όμορφη ηθοποιός έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Φεγγάρι από χαρτί. Επίσης έχει παίξει και στη σειρά Επιστροφή το 2018 και στο σήριαλ Αρένα το 2017.



Με τον δικό του τρόπου απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα σενάρια πως είναι σε σχέση με την Χρύσα Μιχαλοπούλου.
Το Master Chef έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με την 5η του σεζόν και μαζί τα ρεπορτάζ για την προσωπική ζωή των παρουσιαστών. Του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά.

Ο πρώτος ρωτήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» για το αν είναι όντως ζευγάρι με την Χρύσα Μιχαλόπουλου και με το γνωστό του τρόπο, απάντησε: «Να βρεις την κυρία Μιχαλοπούλου να τη ρωτήσεις αν είμαστε μαζί. Θα την βρεις δεν σε φοβάμαι»...
Όσον αφορά τον διαγωνισμό μαγειρικής, είπε: «Με όλο αυτό που συμβαίνει (με τον κορονοϊό) έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές για να μπορέσει να συμβεί αυτό. Αλλά νομίζω ότι έτσι, υπό πίεση, έχουμε γίνει πολύ δημιουργικοί και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον», είπε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση για την σχέση του ΠΑΣΟΚ: «Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, απλά μου αρέσει αυτή η "cult" λογική που έχει χτιστεί γύρω του», απάντησε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη