57χρονη γιαγιά με 7 εγγόνια, "συνοδός" πολυτελείας

SHARE:


Μια γιαγιά- με επτά εγγόνια- έγινε συνοδός πολυτελείας στα 47 της χρόνια, καθώς είχε… βαρεθεί τις τυχαίες γνωριμίες που δεν οδηγούσαν πουθενά αλλού πέρα από το κρεβάτι.

Σήμερα, στα 57 της χρόνια, με το βιβλίο της «Tαrα Behind Clοsed Doοrs», αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες με στόχο να «σπάσει» το στίγμα του επαγγέλματος…


Η Tέιλορ Τάρα, από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ξεκίνησε να βγαίνει ξανά ραντεβού μετά από δέκα χρόνια μοναχικής ζωής, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι οι άντρες, με τους οποίους έβγαινε, ήθελαν μόνο «ένα πράγμα» από αυτήν. «Τότε σκέφτηκα, πως εφόσον αυτό είναι το μόνο που θέλουν από εμένα, θα πρέπει να το πληρώσουν!», λέει γελώντας στη DAILY MAIL. 
Αφού ξεφύλλισε μια τοπική εφημερίδα, η Τέιλορ, που ήταν τότε μητέρα τριών παιδιών, ένιωσε την «καρδιά της να χτυπά γρήγορα» καθώς καλούσε τον αριθμό ενός πορνεiου που βρήκε στις τελευταίες σελίδες με τις «προσωπικές καταχωρήσεις». 
Μέσα σε λίγες ώρες, η Τέιλορ βρέθηκε να στέκεται σε ένα δωμάτιο, «περιτριγυρισμένη από όμορφες γυναίκες» καθώς περίμενε με αγωνία τους πελάτες να την επιλέξουν στην πρώτη της νύχτα ως συνοδός. «Στην αρχή, ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό, ήταν πολύ τρομακτικό. Σκεφτόμουν, “Ποιος θα πληρώσει για μένα; Ποιος θα με θέλει;"»

Αλλά προς μεγάλη της έκπληξη, στο τέλος της βραδιάς είχε ήδη τρεις πελάτες. Και αυτή αποδείχθηκε γρήγορα μια προσοδοφόρα καριέρα καθώς συνέχισε να εργάζεται για τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής της ως συνοδός. 

Η 57χρονη πλέον, που εξακολουθεί να εργάζεται ως GΙLF (το αντίστοχο της ΜΙLF αλλά σε γιαγιά!) συνοδός κυριών, δηλώνει ότι προσφέρει οτιδήποτε, από την «εμπειρία της φιλενάδας» έως και τις φαντασιώσεις. Χρεώνει έως και 300 δολάρια την ώρα και οι πελάτες της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα. «Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και όλοι θέλουν διαφορετικά πράγματα. 
Διαφέρουν σε ηλικίες, εθνικότητες και επαγγέλματα. Έχουν διαφορετικά γούστα, φετίχ, φαντασιώσεις και βiτσια- αλλά κάνω μόνο τα ήπια πράγματα, όχι τον σκληρό πυρήνα », αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: 
«Είχα πελάτη έναν συνταξιούχο δάσκαλο, έχω παίξει τον ρόλο της απλής φίλης και είχα κάποιον πελάτη που ήθελε την παρέα μου για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του! Ο μεγαλύτερος πελάτης μου, που πέθανε τώρα, ήταν 97 ετών. 
Τον είχα επισκεφθεί στο γηροκομείο. Μου έτυχε να με προσλάβουν ενήλικα παιδιά για τον μπαμπά τους, σαν έκπληξη για τα γενέθλιά του επειδή, η γυναίκα του είχε φύγει πριν από πολλά χρόνια. Είχα έναν παντρεμένο πελάτη, που η γυναίκα του τον είχε πετάξει έξω από το σπίτι. Είχα πελάτες που είναι σε γάμους χωρίς έρωτα ή κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια ακόμη και δωμάτια».

Σύμφωνα με την Τέιλορ υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι στρέφονται σε συνοδούς πολυτελείας - πολλές φορές δεν θέλουν καν έρωτα, θέλουν απλώς να γεμίσουν ένα κενό. «Σε πολλούς άντρες λείπει η συντροφικότητα. Δεν θέλουν μια σχέση ή δεν έχουν χρόνο για μια σχέση αλλά θέλουν απλώς κάποιον να είναι δίπλα τους, να μιλήσουν», επισημαίνει. «Είχα έναν πελάτη που με προσκάλεσε στο σπίτι του για να μαγειρέψει για μένα, να παρακολουθήσουμε ταινίες και μετά να μιλήσουμε- αυτό ήθελε. 
Ένας άλλος πελάτης με προσέλαβε επειδή ήθελε απλώς να ξυπνήσει δίπλα σε κάποια γυναίκα την ημέρα των Χριστουγέννων - ήταν διαζευγμένος και δεν μπορούσε να δει τα παιδιά του. Δεν ήθελε να είναι μόνος, γι 'αυτό πέρασα όλη τη μέρα μαζί του και έφυγα την αμέσως επόμενη»

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο για την Τέιλορ είναι η ιδιάζουσα ψυχοσύνθεση μιας μεγάλης μερίδας πελατών της. Πολλοί από τους άντρες που γνωρίζει είναι μοναχικοί, υποφέρουν από κατάθλιψη, έχουν αυτοκτονικές τάσεις ή αναζητούν απλώς μία σύντροφο που θα αναζωπυρώσει τα συναισθήματά τους μετά από ένα διαζύγιο ή μία διακοπή σχέσης. 
«Πολλοί άντρες που βλέπω είναι χωρισμένοι ή διαζευγμένοι. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτοί οι άντρες δεν έχουν πρόσβαση στα παιδιά τους. 
Έχω έναν τακτικό πελάτη που δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή της κόρης του, μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Έτσι με είδε μερικές φορές επειδή χρειαζόταν λίγη γυναικεία στοργή και φορούσε ακόμα τη βέρα του. Συνήθως, όταν βλέπω τους πελάτες με τη βέρα στο δεξί, δεν κάνω ποτέ ερωτήσεις γιατί δεν είναι δική μου δουλειά, εκτός κι αν οι ίδιοι θελήσουν να μου μιλήσουν γι΄ αυτό».


Οι πελάτες της πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία ελέγχου πριν εκείνη αποφασίσει εάν θα προσφέρει ή όχι τις υπηρεσίες της. 
«Το καλύτερο πράγμα του να είμαι συνοδός πολυτελείας είναι ότι δεν χρειάζεται να εξυπηρετώ κάθε επιθυμία, όπως ακραία βiτσια. Τους λέω συνήθως ότι δεν το κάνω αυτό – και η αλήθεια είναι πως λίγοι ψάχνουν για κάποια άλλη συντροφιά. 
Εμείς παίρνουμε την τελική απόφαση σχετικά με τις επιθυμίες των πελατών μας. Κανείς δεν μας αναγκάζει να κάνουμε κάτι. Και για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο». 
Η Tέιλορ έχει μαζί της ακόμη και κάρτες ειδικών ψυχικής υγείας και υποστήριξης κρίσεων, που δίνει σε ορισμένους πελάτες, επειδή της έχουν πει ότι δεν θέλουν πλέον να ζήσουν. «Δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν πρόβλημα και γίνονται ευάλωτοι. Είχα τέσσερις πελάτες σε 10 ημέρες, όλοι στην ίδια λογική- ότι δεν έδιναν δεκάρα για το αν θα ξυπνούσαν ή όχι την επόμενη μέρα».

Πριν γίνει συνοδός πολυτελείας, η Τέιλορ άλλαζε συνεχώς δουλειές «Δούλευα ως έμπορος αυτοκινήτων, δούλευα στον χώρο των ξενοδοχείων, είχα ακόμη και δική μου επιχείρηση. Δούλευα σε ένα θέρετρο για δύο χρόνια, πριν αρχίσω να εργάζομαι ως συνοδός». 
Αφού εργάστηκε ως συνοδός πολυτελείας για περισσότερα από 10 χρόνια, η Tέιλορ... έδρεψε τους καρπούς των κόπων της, επενδύοντας στην αγορά ακινήτων « Ήταν πολύ εύκολο στην αρχή να σπαταλήσω χρήματα, αλλά κατάφερα να κάνω οικονομίες και να αποκτήσω τρία ακίνητα. Είναι ένα πολύ καλό εισόδημα εάν το διαχειριστείς σωστά. 
Επιλέγω δουλειές, διώχνω δουλειές και πάλι μπορώ να κερδίζω ένα καλό εισόδημα». Καθώς συνεχίζει να εργάζεται ως συνοδός, η Τέιλορ ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα - αλλά κοιτάζει να μειώσει τις ώρες εργασίας της ώστε να μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο με τα επτά εγγόνια της, ηλικίας μεταξύ επτά και δεκαπέντε ετών.
 Η οικογένεια της δε, συμπεριλαμβανομένων των τριών ενήλικων παιδιών της - ηλικίας 28 έως 31 ετών - υποστηρίζει, όπως αναφέρει η ίδια, απίστευτα το επάγγελμά της. «Τα παιδιά μου είναι 100 τοις εκατό στο πλευρό μου. Καταλαβαίνουν την ανάγκη για αυτό και δεν έχουν κάποιο θέμα με τη δουλειά μου. Δεν το βλέπουν ως πρόβλημα γιατί τους μεγάλωσα με την αρχή να μην κρίνουν ποτέ τους άλλους».

Στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια την ιστορία της η Τέιλορ απαντά πως το έκανε διότι ήθελε να «σπάσει» το στίγμα που περιβάλλει τους εργαζόμενους στο χώρο του πληρωμένου έρωτα.
 «Βασικά, θέλω απλώς οι άνθρωποι να έχουν καλύτερη κατανόηση της ερωτικής βιομηχανίας. 
Αυτή είναι απλώς μια κανονική δουλειά, από και με κανονικούς ανθρώπους. Είναι δική μου επιλογή και είναι δουλειά αυτή που κάνουμε. Δεν πρέπει πάντα να μας αρέσουν τα πάντα. Αυτό όμως δε μας δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να στιγματίζουμε ό,τι δε συμβαδίζει με τα δικά μας γούστα και ιδανικά»…

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

Αγιον Ορος Άγιος Μάμας Αδωνις Γεωργιάδης Αθλητικα Αθλητικά Αϊτή Αλόννησος Αμυνα Αμφίπολη αναισθησιολόγος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανθή Σαλαγκούδη Αντώνης Κανάκης απαγωγή ΑΠΘ Απόστολος Γκλέτσος ΑΡΗΣ Αστεία Αυστραλία Αυτοκινητο αυτοκτονία Βαρουφάκης Βέλγιο Βελόπουλος βιτριόλι Βόλος Γαλάζιες Σημαίες Γαλλία Γιάννης Αντετοκούνμπο Γλυκά Νερά Γνώμη Γυναικα δασική πυρκαγιά Δάφνη Δέσποινα Βανδή Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διάστημα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη δολοφονία Δράμα Εβρος Εγκλημα Έγκλημα Εκκλησία Εκλογές 2019 Ελενα Ράπτη Ελλαδα Ελλάδα Ελληνικό Ελληνοτουρκικά εμβόλια εξαφάνιση Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά εργατικό δυστύχημα ΕΡΤ Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ εφορία Ζέρβας Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη Ιαπωνία ιερέας Ινδία Ιος Ισλαμιστές Ισπανία Ιταλία Ιωάννα Τούνη Καβάλα Καιρός Καλαμαριά καραμπόλα Καρανίκας κάρτα Ελευθερίας κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνη καυσωνας καύσωνας Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κινηματογράφος κινητό κοινωνια Κοινωνία κομμωτής Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος Κρήτη ΚΤΕΛ Λάρισα Λατινοπούλου Λευκορωσία Λιμενικό Σώμα Λίνα Μενδώνη μαγειρική Μαϊάμι Μακεδονία Μάλτα Μαρία Ιωαννίδου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ μέδουσες Μετρό Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μίλτος Τεντόγλου Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ιατρόπουλος Μουσική Μπαντέρας Μπουτάρης Μύκονος Νατάσα Κουβελά Ναύπακτος Ναυτιλία Νορβηγία Νοσοκομείο Γεννηματάς Ξάνθη ΟΑΣΘ οικοδόμοι Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπος Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανόραμα ΠΑΟΚ Πάργα Πάρος Πάτρα Περαία Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιφερειακή οδός Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία ποδόσφαιρο Πολεμική Αεροπορία πολιτική πορείες πυρκαγιά Ρέθυμνο Ρόδος Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου Σαντορίνη Σέρρες Σκλαβενίτης Σκόπια Σουηδία Σοφία Βόσσου Στάθης Αγγελόπουλος ΣτΕ Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σχεσεις Ταχιάος Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τζούλια Νόβα Τόλης Βοσκόπουλος Τουρισμος Τουρκία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τροχαίο Τσίπρας Τσιτσιπάς Υγεία φακελάκι Φάνης Χριστοδούλου Φολέγανδρος Φύση Φωτογραφια Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χρηστικα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Aστυνομικα νεα Aegean Amber allert Ant1 Don Leon Erdogan facebook Game of chefs Hollywood instagram Internet jewels Lidl Lifestyle lockdown Media missing allert NFL Pfizer Quiz s slideshow super league video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: 57χρονη γιαγιά με 7 εγγόνια, "συνοδός" πολυτελείας
57χρονη γιαγιά με 7 εγγόνια, "συνοδός" πολυτελείας
https://1.bp.blogspot.com/-o6eJTN_a3MA/X8nGo5D5oQI/AAAAAAADCms/MARrSp02HWYpUNm5NDWzLW7qqU5BTuI6gCLcBGAsYHQ/w640-h452/%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B1.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-o6eJTN_a3MA/X8nGo5D5oQI/AAAAAAADCms/MARrSp02HWYpUNm5NDWzLW7qqU5BTuI6gCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h452/%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B1.PNG
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/12/57-7.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/12/57-7.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy